szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha keresztféléves felvételiben jelentkeztetek, akkor 2019. január 10-ig ellenőrizhetitek rögzített felvételi összpontszámotokat, módosíthatjátok adataitokat, pótolhatjátok még hiányzó dokumentummásolataitokat és egyetlen alkalommal változtathattok jelentkezési sorrendeteken.

Ha a 2019. februárban induló képzésekre jelentkeztetek az E-felvételibe történő belépés után a felületen megtaláljátok  a felvételi eljárás központi nyilvántartásában szereplő adataitokat, amelyeket ellenőriznetek is kell - írja a Felvi.

Az E-felvételi egyes menüpontjaiban - ha szükség van rá - minden megadott adatotokat módosíthatjátok. A jelentkezői státuszlapon pedig egyben, összegezve átnézhetitek azokat, és ezt az oldalt elmenthetitek, vagy ki is nyomtathatjátok. Persze a jelentkezői státuszlap az eljárás során folyamatosan elérhető.

A hiányos jelentkezést benyújtók a jelentkezéskor megadott e-mail címükre legkésőbb 2019. január 3-ig felszólítást kapnak a pótlásra.

Ha van még hiányzó dokumentum, azt minél hamarabb, de legkésőbb január 10-ig fel kell töltenetek. (Akiknek az elektronikus benyújtásra nincs lehetőségük, postán is küldhetik a dokumentummásolataikat az Oktatási Hivatal címére: 1443 Budapest, Pf. 220.) Szintén 2019. január 10-ig van továbbá lehetőség az egyszeri sorrendmódosításra, illetve jelentkezési hely(ek) visszavonására is.

Felvételi kisokos: mindenki csak egy szakra kerülhet be

A keresztféléves felvételin jelentkeztetek egyetemre? vagy főiskolára Fontos, hogy tudjátok, mi dönt arról, melyik képzést kezdhetikte el. Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.