Megvan a középszintű matekérettségi hivatalos megoldása!

Közzétette a keddi középszintű matekérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt nézhetitek meg, hány pontot szereztetek.

Forrás: Asszonyi Eszter

A középszintű matekérettségi feladatsora:

hirdetés
hirdetés

Matematika Érettségi Emelt közép szintű feladatsor 2018 by eduline.hu on Scribd

A középszintű matekérettségi hivatalos megoldása:

Matematika Érettségi Közép szintű javítási útmutató 2018 by eduline.hu on Scribd

Matekérettségi: feladatok és megoldások elsőként itt! Tudósítás percről percre

Kedden a közép- és emelt szintű matekvizsgákkal folytatódik a 2018-as tavaszi érettségi szezon. Az Eduline-on ma is mindent megtaláltok: beszámolunk a legfrissebb hírekről, a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk, és persze az írásbeli után jövünk a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokkal. A matematika érettségi nap támogatását köszönjük a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának.

Itt van az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldása

A közép- után az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal. Itt találjátok az értékelési-javítási útmutatót. Az emelt szintű matekérettségi feladatsora: Matematika Érettségi Emelt szintű feladatsor 2018 by eduline.hu on Scribd Az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldása: Matematika Érettségi Emelt szintű javítási útmutató 2018 by eduline.hu on Scribd Kedden a közép- és emelt szintű matekvizsgákkal folytatódik a 2018-as tavaszi érettségi szezon.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X