Az egész felvételit bukhatjátok, ha erre nem figyeltek

Sok mindenre kell figyelni a felvételi jelentkezéskor, többek között arra, hogy nem elég csak megjelölni a szakokat, attól a jelentkezés még nem lesz érvényes.

Forrás: pixabay

Aki elfelejti a hitelesítést, az az egész felvételit bukhatja. Miután megcsináltátok a jelentkezést, és mindent ellenőriztetek, fontos, hogy a jelentkezéseteket hitelesítsétek. Ennek két módja van: ha van ügyfélkapu regisztrációtok, az E-felvételi felületén található hitelesítés funkció használatával a két rendszerbe történő párhuzamos bejelentkezés után a hitelesítés automatikusan megtörténik, erről elektronikus értesítést fogtok kapni.

hirdetés
hirdetés

Ahogy arra már felhívtuk a figyelmet, november 20-ig kell hitelesíteni az egyetemi-főiskolai jelentkezéseket, amelyeket az idén is csak elektronikus úton, az e-felvételi rendszerében lehetett leadni.  A jelentkezési határidő lejárta (2018. november 15. éjfél) után már csak hitelesítésre van lehetőség.

Felvételi kisokos: minden, amit tudni kell a hitelesítésről

Ne feledjétek, hogy fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell.

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X