Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Zseniális videótablóval rukkolt elő egy békéscsabai iskola - itt megnézhetitek

2

Papír, fényképek, egy szép keret és egy üveglap? Már nem feltétlenül ilyen anyagokból készülnek a középiskolai tablók - egyre népszerűbb például a videótabló. Hogy az milyen? Mutatunk egy példát.

Egyik olvasónk küldte el nekünk a békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakgimnázium videótablóját - a formabontó "tabló" picit több mint kétperces, érdemes megnézni. A képre kattintva érhetitek el a videótablót.

A videótabló megtekintéséhez kattintsatok ide
A videótabló megtekintéséhez kattintsatok ide
Forrás: Facebook

Hasonló videótablók az elmúlt években is készültek, itt találtok a korábbi tanévek terméséből egy válogatást.

hirdetés
hirdetés

Aki inkább hagyományos tablókat nézegetne, annak ezt a válogatást ajánljuk.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. Az érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

hirdetés

Hozzászólások (2)

Johnny372

Nem, ez nem fog! Elég lesz felmenni az internetre bárhol, bármikor (50 év múlva is) és megnézni.

Ez is fog lógni ötven évig az iskola folyosóján, mint a miénk?

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X