Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Íme, az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldása

2

A középszintű matekérettségi megoldása után az emelt szintű írásbeli hivatalos javítókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.

Az emelt szintű matematikaérettségi feladatsora

Az emelt szintű matematikaérettségi hivatalos javítókulcsa

Minden a matekról és a töriről
A középszintű matekérettségi feladatsorát és a hivatalos megoldókulcsot itt találjátok, a 2012-es matekérettségiről szóló összes cikkünket pedig itt olvashatjátok el. A szerdai töriérettségiről is percről percre tudósítunk, folyamatosan frissülő összefoglalóinkat itt nézhetitek meg.
(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (2)

tohotom

Na én kicsit meglepődtem és elborzadtam ezen. Szegény gyerekek ott ülnek egyhuzamban 4 órát, és ilyen unalmas, számolgatós feladatokkal tötörésznek. Nem igaz, hogy ne lehetne 2 óra alatt felmérni, hogy össze tudnak-e adni két számot.

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X