Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ingyenes nyári tábort szervez a Corvinus érettségi előkészítője

1

A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítője egyhetes, ingyenes nyári tábort szervez jövőre érettségiző diákoknak. A részvételhez csak egy tesztet kell kitölteni.

A Studium Generale nyári tábora július 17. és 25. között, Baktalórántházán lesz. A napi kétszer három órás felkészítésen matekot, törit és elméleti közgazdaságtant tanulhattok, ezen kívül naponta több szakmai előadással és számtalan sportolási, szabadidős programmal is készülnek a szervezők.

Ha szeretnél részt venni a táborban, akkor egy beugró tesztet kell kitöltened, ami alapján beosztanak a megfelelő szintű csoportba. Neked csak az útiköltséget kell állnod, a szállást és az étkezést a szervezők biztosítják. Június 10-ig itt tudsz regisztrálni.

hirdetés
hirdetés

Itt megnézhettek egy videót a 2011-es nyári táborról:

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

fuzsifuzsi

A legnagyobb buli!!! Mindenki jelentkezzen és tegyetek meg mindent azért, hogy lejussatok! Örök élmény marad, amit sosem fogtok elfelejteni! ETALON! <3 Studium Generale <3

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X