Vígh Györgyöt, a Szinyei Merse Pál Gimnázium testnevelőtanárát választották az RTL Klub nézői az év emberének.  Tovább »

Még áprilisban elkapta a rendőrség azt a zaklatót, aki ocsmány üzeneteket küldött a veronai buszbalesetben elhunytak családtagjainak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Részvétnyilvánítás helyett cégét mentegető levelet küldött a veronai buszbalesetben érintett buszos cég vezetője.  Tovább »

"Az elmúlt napokban alig aludtam, folyamatosan azon járt az eszem, miben lehetek én a vétkes, de szakmai okokat nem találtam.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

E-mailben tudta meg a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatója, hogy az oktatási államtitkár nem támogatja pályázatát – adta hírül az RTL...  Tovább »

Felfoghatatlan, miként szórakozhat valaki ilyesmivel.  Tovább »

Budapesti szülők éberségén múlt, hogy nem vitte Ausztriába a gyerekeiket egy olyan sofőr, akinek nem volt érvényes jogsija.  Tovább »

A kecskeméti ügyészség hamarosan megkapja a dokumentumokat.  Tovább »

Nagyon úgy tűnik, hogy senki sem foglalkozik megfelelően a halálos áldozatok hozzátartózóival.  Tovább »

Újabb törvénymódosítás-tervezet van előkészítés alatt - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatási államtitkársága.  Tovább »

Az olasz hatóságok már nem csak a magyar buszsofőr ellen nyomoznak.  Tovább »

Mintegy 30 ezren töltötték ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a veronai buszbalesettel kapcsolatos internetes kérdőívét, a válaszadók...  Tovább »

Az elmúlt napokban már több mint 10 ezren töltötték ki azt az internetes kérdőívet, amely az iskolai buszos kirándulások feltételeinek lehetséges...  Tovább »

Tízmillió forinttal járult hozzá a terézvárosi önkormányzat a januári, veronai buszbaleset érintettjeinek javára a Thália Színházban hétfőn...  Tovább »

Elindult a kormány internetes társadalmi konzultációja az iskolai kirándulásokra, a gyermekutaztatásra vonatkozó szabályok módosításáról -...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X