A diákok idén nyáron augusztus 1-jén vásárolhatják meg utoljára a 60 napos Vakáció-bérletet, ami érvényes diákigazolvánnyal együtt korlátlan utazást...  Tovább »

Jocó bácsi, a népszerű történelemtanár összeszedett néhány tanácsot szülőknek arról, hogy mit érdemes kihúzni a diákok nyári programjai közül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Időről időre előkerül a kérdés, hogy érdemes lenne-e meghosszabbítani a tanévet, rövidebbé téve ezzel a nyári szünetet - vagy teljesen újraszabni a...  Tovább »

Jó lehetőséggel állt elő a MÁV, ha van érvényes diákigazolványotok, több ezer forintot spórolhattok.  Tovább »

hirdetés

Ma véget ér a 2017/18-as tanév és megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció.  Tovább »

A tanítási év kötelező táborozással történő meghosszabbítása rossz ötlet, a választható tábor állami finanszírozása viszont jó irány, csak éppen nem...  Tovább »

Még nincs döntés a témában - ezt mondta a tanév rendjének változásáról Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Vészesen közeledik a szeptember elseje, vagyis az új tanév első tanítási napja. Addig azonban van még néhány dolog, amit érdemes megtennetek.  Tovább »

A nyári szünet a diákok kedvenc időszaka minden évben: még véget sem ér, de máris a következőt várják.  Tovább »

A nyári szünidő rosszat tesz a gyerek egészségének, mert a legtöbb vakációzó diák a képernyő előtt ülve tölti napjait, és közben a tanév alatt...  Tovább »

Hintázz! Legyél jó koszos! - ilyen feladatokat adott diákjainak egy tanárnő.  Tovább »

Két és fél hónapos pihenés vár a diákokra - de mikor kezdődik a következő tanév?  Tovább »

Kedvezményes nyári diákbérlettel rukkolt elő a MÁV - megnéztük, mennyit lehet vele spórolni.  Tovább »

Magyarországon évente mintegy 200 ezer gyerek táborozik, közel 800 tábor között lehet válogatni - derül ki a táborfigyelő.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X