70 ezer informatikai eszközt kapnak az iskolák, pedagógusok és diákok - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egy...  Tovább »

Legalább hetvenezer eszközt - 46 ezer oktatói laptopot és 24 ezer tanulói táblagépet - osztanak majd ki, de jelentős összegeket fordítanak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kormány kiemelt területként tekint a természettudományos oktatás feltételeinek javítására - mondta az MTI-nek a Science on Stage (Tudomány a...  Tovább »

Kiírták a közbeszerzést 20 ezer tabletre, az eszközöket ötödikes diákok kaphatják meg, akik részt vesznek abban a digitális kísérleti programban...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tankönyv helyett tabletet kaphat 2018 szeptemberétől több ezer ötödik osztályos diák, és a tanárokat is korszerű digitális eszközökkel szerelik fel...  Tovább »

Egy hihetetlenül egyszerű, ám sok lehetőséget nyújtó feladatlapkészítőt alkotott a Redmenta.  Tovább »

Ne úgy tekintsünk egy okostelefonra vagy egy tablettre, hogy az csak elvonja a gyerekek figyelmét a fontos dolgokról.  Tovább »

Szeptemberben még fut egy kört az ötlet a stratégiai bizottságnál.  Tovább »

Többe került az iskolakezdés idén, mint 2011-ben – igaz, nem a tankönyvek, hanem az egyéb iskolai...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X