A Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola speciális tagozatos diákjai eddig mindig külön ballagási tablón szerepeltek.  Tovább »

Közeleg a ballagás, sok osztály pedig már a tablóját is elkészítette. Sőt el is küldték nekünk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közeleg a ballagás, sok osztály pedig már a tablóját is elkészítette. Sőt el is küldték nekünk.  Tovább »

Közeleg a ballagás, sok osztály pedig már a tablóját is elkészítette: vannak azonban olyanok, akik szakítottak a hagyományokkal, és videótablón...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hogyan nézett ki érettségi tablóján Lázár János, Gyurcsány Ferenc, Palkovics László vagy Kövér László?  Tovább »

Szépségverseny ide vagy oda, idén is vannak olyan tablók, amik a különlegességükkel és extravagáns megjelenésükkel vívták ki a szavazók elismerését.  Tovább »

Elindult a nagy verseny: idén is Facebookon keresik az országban az év legjobb tablóját. A játék 2017. május 22. és 2017. június 30. között zajlik.  Tovább »

A budapesti Tüskevár iskola egyik osztályának tablóját a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is megsüvegelte. Hogy miért?  Tovább »

Úgy tűnik, a 2017-es sláger a videótabló: újabb zseniális online tablót találtunk. Hol máshol, mint a YouTube-on?  Tovább »

Egyre közeledik a tanév vége és az érettségi, így aligha van időtök és kedvetek versek és zeneszövegek tömkelegét átnézni, hogy megtaláljátok a...  Tovább »

Minden évben versenyeztetik a tablókat a Facebookon. Tavaly ezek voltak a legjobbak.  Tovább »

James Charles a szeptemberi évkönyvfotózásra nagy gondossággal készült, de nem azt az eredményt kapta, amire számított.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X