Február 15-ig jelentkezhettek az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló képzéseire.  Tovább »

Hány szakon kötelező az emelt szintű érettségi? Mennyit keresnek a pályakezdő diplomások? Összefoglaljuk, mire kell odafigyelnetek a szakválasztásnál.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen gyorsan és milyen területeken találhattok munkát, mekkora az átlagkereset vagy éppen a munkanélküliség a különböző szakokon végzett...  Tovább »

Már javában zajlanak az egyetemi és a főiskolai nyílt napok, csütörtökön pedig megkezdődött az Educatio kiállítás.  Tovább »

hirdetés

Ha végképp nem tudjátok eldönteni, melyik egyetem vagy főiskola szakját jelöljétek meg elsőként, érdemes megnézni az ösztöndíj-lehetőségeket.  Tovább »

Hány szakon kötelező az emelt szintű érettségi és az alkalmassági vizsga? Felsőoktatási szakképzést vagy alapszakot érdemes választani?  Tovább »

Már csak pár hónap van az érettségi szezonig - jönnek a tanulással töltött éjszakák, a stresszelős nappalok, na meg az idegesítő osztálytársak.  Tovább »

Már csak pár hónap van a 2015-ös felvételi időszakig. Fogalmatok sincs, milyen szakot kellene választanotok?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X