Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) közzétette az idei évre szóló rezidenstámogatási program pályázatait; a hat szakmai területre...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára a friss diplomás orvosok számával büszkélkedett.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kis mértékben ugyan, de csökkent az orvosok elvándorlása az utóbbi években; tavaly 615 magyar doktor kérte a külföldi munkavállaláshoz szükséges...  Tovább »

Úgy tűnik, nem ússzák meg a röghöz kötést a fogorvosok, a Magyar Nemzet azt írja, a jövőben csak azok vehetnek részt államilag támogatott...  Tovább »

hirdetés

Külföldön készül munkát vállalni tanulmányai befejeztével a cseh orvostanhallgatók több mint negyede - derült ki abból a felmérésből, amelyet a...  Tovább »

Február 6-ig jelentkezettek a rezidensösztöndíjakra - mutatjuk, milyen juttatásokat kaphattok szakorvosjelöltként, szakgyógyszerészjelöltként.  Tovább »

Még valamivel több mint két hétig, február 6-ig lehet jelentkezni a rezidensösztöndíjakra - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti...  Tovább »

Új ösztöndíjra pályázhatnak a rezidensek.  Tovább »

Megemelték a szakorvosi fizetéseket, mégis súlyos összegekkel keresnek kevesebbet a pályakezdő fiatal orvosok.  Tovább »

2010-ben 420 rezidens kezdte meg a szakképzést a kórházakban, 2015-ben már 917 fiatal vesz részt a betegellátásban.  Tovább »

Összefognak a rezidensek és a négy magyarországi orvostudományi egyetem hallgatói az egészségügy helyzetének javításért.  Tovább »

Változik a fiatal orvosok képzése, előre kell jelezniük, mikor akarják elkezdeni a szakképzést, hogy így tervezhetőbb legyen a rendszer.  Tovább »

Sztrájkolhatnak a rezidensek, akik a jogtalan tanulmányi szerződéseket, az elmaradt pótlékokat és a szakorvosi felügyelet nélküli munkavégzést...  Tovább »

Jelentősen megnőtt az érdeklődés a rezidensi helyek iránt, ezért átcsoportosítják az erre az évre meghirdetett szabad keretszámokat.  Tovább »

A július 1-jén életbe lépő, az új egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzésről (rezidensképzésről) szóló rendelet értelmében a rendszerbe újonnan...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X