Elutasította az ELTE a Népszabadság arra vonatkozó kérését, hogy adják ki Deutsch Tamás fideszes képviselő A magyar...  Tovább »

Távozik hivatalából Anette Schavan német oktatási és kutatási miniszter - jelentette be Angela Merkel német kancellár...  Tovább »

Lemondásra szólította fel a német ellenzék szerdán Anette Schavan szövetségi oktatási és kutatási minisztert, amiért...  Tovább »

Visszavonja Anette Schavan német szövetségi oktatási és kutatási miniszter doktori címét a düsseldorfi Heinrich Heine...  Tovább »

Doktori címe visszavonására irányuló eljárást indít Anette Schavan német szövetségi oktatási és kutatási miniszter...  Tovább »

Semjén Zsolt hittudományi doktoriját nem az összes szabályt betartva minősítették át annak idején PhD-vá, írja a...  Tovább »

Súlyos hibákat vétett a Semjén Zsolt szakdolgozatát vizsgáló bizottság Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus...  Tovább »

Az LMP szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szociológiai szakdolgozatának ügye újabb bizonyíték arra, hogy...  Tovább »

Súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, de az ELTE nem tud hivatalos lépéseket megtenni - ezt...  Tovább »

Lezárult a vizsgálat az ELTE társadalomtudományi karán Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szociológiai...  Tovább »

Mi számít plágiumnak? Milyen büntetés jár a plagizáló hallgatóknak és doktoranduszoknak?  Tovább »

Bár szeretnénk minél több különleges jelenséget hungarikumnak tudni, a politikusok akadémiai plagizálása világtrend.  Tovább »

Indokolatlannak tartja bármilyen vizsgálat lefolytatását Semjén Zsolt szakdolgozatával kapcsolatban Tausz Katalin, az...  Tovább »

Felfüggesztették a zágrábi rendőrakadémia két oktatóját, mert azzal gyanúsítják őket, hogy mentorságuk alatt 26...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X