A politikusok sem mindig tartják be a tudományos játékszabályokat: volt, akinek a plágiumvád miatt a posztjáról is le kellett mondania.  Tovább »

Lemond doktori címéről a plágiummal vádolt Victor Ponta román miniszterelnök, aki a Bukaresti Tudományegyetem rektorának írt levelében jelezte...  Tovább »

Megdöbbentő kijelentést tett Schmitt Pál a Sport Plusz pénteki számában.  Tovább »

Jelentős részt plagizált az MSZP Heves megyei elnöke doktori munkájában, ezért az ELTE visszavonja Sós Tamás doktori...  Tovább »

hirdetés

Hogyan ellenőrizhetitek, nem túl sok-e az idézet a szakdolgozatotokban? Vajon átmegy-e a plágiumszűrésen a diplomamunkátok?  Tovább »

"Nem foglalkozom vele, egy könyvet írok most a fenntartható fejlődésről” – mondta a hvg.  Tovább »

Sós Tamás doktori disszertációjának ügyében hivatali visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Tatár László...  Tovább »

Nem plagizált doktori dolgozatában a német szociáldemokrata párt (SPD) parlamenti frakcióvezetője - állapította meg a...  Tovább »

Széles körben elterjedt gyakorlattá vált kínai akadémiai körökben a tanulmányok és szakcikkek másokkal való...  Tovább »

Plágiumgyanúba keveredett a német szociáldemokrata párt (SPD) parlamenti frakcióvezetője.  Tovább »

Több iskolaigazgatói pályázatban fordulnak elő ugyanazok a mondatok, kifejezések: legalább 8-10 pályamunkában több...  Tovább »

Még folyamatban van a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) vizsgálata Hujber Ferenc diplomája ügyében, a hamis...  Tovább »

Lemondott kedden Igor Fegyukin orosz oktatási és tudományügyi miniszterhelyettes, akit azzal vádolnak, hogy egyetemi...  Tovább »

Lezártnak tekinti a kisdoktori címével kapcsolatos ügyet Schmitt Pál a jogorvoslati bizottság határozata után, amely...  Tovább »

Lezárult a Schmitt Pál volt köztársasági elnök Semmelweis Egyetemhez benyújtott felülbírálati kérelme alapján indult...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X