Lemondott kedden Igor Fegyukin orosz oktatási és tudományügyi miniszterhelyettes, akit azzal vádolnak, hogy egyetemi...  Tovább »

Lezártnak tekinti a kisdoktori címével kapcsolatos ügyet Schmitt Pál a jogorvoslati bizottság határozata után, amely...  Tovább »

Lezárult a Schmitt Pál volt köztársasági elnök Semmelweis Egyetemhez benyújtott felülbírálati kérelme alapján indult...  Tovább »

Egyelőre egyetlen lépést sem tett a PhD fokozat megszerzése felé Schmitt Pál volt köztársasági elnök, aki a...  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Míg 2005-ben a beadandók nyolc százaléka állt kétharmad részben máshonnan átvett tartalomból, 2012-ben ez az arány...  Tovább »

A román oktatási tárca titokban tisztára mosta Victor Ponta egyetemi priuszát címmel számolt be a bukaresti Gandul...  Tovább »

Elutasította az ELTE a Népszabadság arra vonatkozó kérését, hogy adják ki Deutsch Tamás fideszes képviselő A magyar...  Tovább »

Távozik hivatalából Anette Schavan német oktatási és kutatási miniszter - jelentette be Angela Merkel német kancellár...  Tovább »

Lemondásra szólította fel a német ellenzék szerdán Anette Schavan szövetségi oktatási és kutatási minisztert, amiért...  Tovább »

Visszavonja Anette Schavan német szövetségi oktatási és kutatási miniszter doktori címét a düsseldorfi Heinrich Heine...  Tovább »

Doktori címe visszavonására irányuló eljárást indít Anette Schavan német szövetségi oktatási és kutatási miniszter...  Tovább »

Semjén Zsolt hittudományi doktoriját nem az összes szabályt betartva minősítették át annak idején PhD-vá, írja a...  Tovább »

Súlyos hibákat vétett a Semjén Zsolt szakdolgozatát vizsgáló bizottság Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus...  Tovább »

Az LMP szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szociológiai szakdolgozatának ügye újabb bizonyíték arra, hogy...  Tovább »

Súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, de az ELTE nem tud hivatalos lépéseket megtenni - ezt...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X