Nem plagizált doktori dolgozatában a német szociáldemokrata párt (SPD) parlamenti frakcióvezetője - állapította meg a...  Tovább »

Széles körben elterjedt gyakorlattá vált kínai akadémiai körökben a tanulmányok és szakcikkek másokkal való...  Tovább »

Plágiumgyanúba keveredett a német szociáldemokrata párt (SPD) parlamenti frakcióvezetője.  Tovább »

Több iskolaigazgatói pályázatban fordulnak elő ugyanazok a mondatok, kifejezések: legalább 8-10 pályamunkában több...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Még folyamatban van a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) vizsgálata Hujber Ferenc diplomája ügyében, a hamis...  Tovább »

Lemondott kedden Igor Fegyukin orosz oktatási és tudományügyi miniszterhelyettes, akit azzal vádolnak, hogy egyetemi...  Tovább »

Lezártnak tekinti a kisdoktori címével kapcsolatos ügyet Schmitt Pál a jogorvoslati bizottság határozata után, amely...  Tovább »

Lezárult a Schmitt Pál volt köztársasági elnök Semmelweis Egyetemhez benyújtott felülbírálati kérelme alapján indult...  Tovább »

Egyelőre egyetlen lépést sem tett a PhD fokozat megszerzése felé Schmitt Pál volt köztársasági elnök, aki a...  Tovább »

Míg 2005-ben a beadandók nyolc százaléka állt kétharmad részben máshonnan átvett tartalomból, 2012-ben ez az arány...  Tovább »

A román oktatási tárca titokban tisztára mosta Victor Ponta egyetemi priuszát címmel számolt be a bukaresti Gandul...  Tovább »

Elutasította az ELTE a Népszabadság arra vonatkozó kérését, hogy adják ki Deutsch Tamás fideszes képviselő A magyar...  Tovább »

Távozik hivatalából Anette Schavan német oktatási és kutatási miniszter - jelentette be Angela Merkel német kancellár...  Tovább »

Lemondásra szólította fel a német ellenzék szerdán Anette Schavan szövetségi oktatási és kutatási minisztert, amiért...  Tovább »

Visszavonja Anette Schavan német szövetségi oktatási és kutatási miniszter doktori címét a düsseldorfi Heinrich Heine...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X