Magas a lemorzsolódási arány a tanári szakokon, ráadásul nagyon sok fiatal diplomás dönt a pályaelhagyás mellett – olvasható a Nemzeti Pedagóguskar...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Heti 35-36 órán át az iskolapadban ülő középiskolások, egyre kevesebbet érő pedagógusbérek, alulfinanszírozott oktatás, fenntarthatatlan...  Tovább »

Visszaállítanák a minimálbérhez igazított bértáblát, cafetériával motiválnák a pedagógusokat, a béremelés utolsó részletét mindenkinek, határozatlan...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az NPK egyetért a "felmentések kivezetésének pozitív irányú jogalkotói szándékával".  Tovább »

Kezdi elveszíteni értékét a pedagógusok 2013-ban indult béremelése.  Tovább »

Sem az iskolák, sem a társadalom nem készült fel a nyári szünet rövidítésére - nyilatkozta a Nemzeti Pedagóguskar (NPK) elnöke a Magyar Időknek.  Tovább »

Nyílt levélben kéri a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a nemzeti pedagóguskar tagjait, hogy a kar november 14-i közgyűlésének napirendjéről vegyék...  Tovább »

Maga a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) elnöke szerint sem volt szerencsés, hogy minden tanárnak be kellett lépnie a szervezetbe, és a nagy botrányt...  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) azt kéri, hogy az előterjesztők és a döntéshozók vonják vissza a költségvetési törvény azon pontját, amely...  Tovább »

Ünnepi küldöttgyűlést tartott szombaton Budapesten a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK). Hoffmann Rózsa tiszteletbeli tag lett.  Tovább »

Lezárult hétfőn a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) területi küldötteinek választása, de a szavazókörök egy részében nem volt elég jelölt, ezért időközi...  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar nem akar, és nem is tud kirúgni senkit - mondta Horváth Péter elnök az Edupressnek.  Tovább »

Dress code-ot vezetnek be a közszolgálati egyetemen, őszig átalakítják a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ működését, megvan az idei Pont Ott...  Tovább »

Indokolt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) működésének áttekintése, a szükséges változtatások - szakmai egyeztetéseken alapuló -...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X