Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

Ha egy kis angol nyelvi korrepetálásra lenne szükségetek, az Eduline online tanfolyamai között kedvetekre válogathattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Épphogy elkezdődött a tanév, de már minden az érettségiről szól?  Tovább »

Érdekel titeket az informatika, de nem olyan képzés választottatok?  Tovább »

hirdetés

Akik lemaradtak a Diplomamentő II programról, ne csüggedjenek, mert még bőven megszerezhetik a nyelvvizsgájukat idő előtt.  Tovább »

Gyakorolnátok az érettségire? Ha kipróbálnátok, milyen online tanulni, nézzétek meg ezeket a kurzusokat.  Tovább »

Ti hogy álltok az angollal? Közeli tervben van egy nyelvvizsga vagy éppen felfrissíteni szeretnétek a már egyszer meglévő tudásotokat? Segítünk ebben.  Tovább »

Tanultatok angolul, de nyelvvizsgát nem csináltatok, most mégis szeretnétek vagy legalább felfrissítenétek tudásotokat?  Tovább »

Hogyan lehet nyáron is főiskolán, egyetemen tanulni?  Tovább »

Ingyenes, online adattudományi kurzust indított a világ egyik legjobb egyeteme, a Berkeley.  Tovább »

Bírságot kapott több diáktüntető, egyre több szülő menekítené gyerekeit az állami iskolákból, sokak szerint kezelhetetlenek a diákok - ezek voltak a...  Tovább »

Több millióan iratkoznak be évente ingyenes online kurzusokra, a népszerű oldalakon - például az EdX-en vagy a Courserán - ugyanis a világ...  Tovább »

Újabb alkalmazást ajánlunk, amivel bővíthetitek a szókincseteket, és nem csak angolból vagy németből.  Tovább »

Ezzel az angol szintfelmérővel könnyedén kideríthetitek, hogy milyen szinten álltok angoloból.  Tovább »

Nyelvoktatástól a programozás-alkalmazásfejlesztésig, kultúrtörténettől a biokémiáig, zongoraleckéktől a közlekedési szabályok gyakorlásáig vagy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X