Jók vagytok történelemből? Ezzel a kvízzel próbára tehetitek tudásotokat. Hajrá!  Tovább »

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben, mennyire megy a geometria és a függvények. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Deviza, részvények és tőzsde - ezek a fogalmak is szerepeltek az idei földrajzérettségin. Lássuk, hibátlanul oldjátok-e meg a feladatot.  Tovább »

Van amiből sosem elég! Lássuk, mennyire vagytok jók helyesírási kérdésekben. Tudjátok, hogy j vagy ly hiányzik a következő szavakból?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, meg tudjátok-e válaszolni azokat a kérdéseket, amelyeket a nyolcadikasoknak kellett a kompetenciamérésben.  Tovább »

Mennyire ismeritek a magyar és a világirodalmat? Felismeritek az írókat egy kép alapján? Három különböző irodalmi kvízt választottunk ki nektek.  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Ebből a tesztből most kiderül.  Tovább »

Bár az idei matekérettségit már a hátunk mögött hagytuk, sosem árt egy kis gyakorlás. Nektek hibátlan lesz az összes feladat?  Tovább »

Hallottátok már ezeket a neveket valahol? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, ismeritek-e a következő tíz szavunkat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Három különböző földrajzi kvízt ajánlunk nektek. Fővárosok, tavak és egy igaz-hamis. Megbirkóztok velük? Tegyétek próbára tudásotokat.  Tovább »

Kikapcsolódnátok az érettségi után? Itt a lehetőség: lássuk, mennyire ismeritek a híres idézeteket és azokat, akiktől idézünk.  Tovább »

A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ezekkel a kvízekkel még jól begyakorolhatjátok a leggyakoribb nehéz...  Tovább »

Az elmúlt hetek remek töritesztjeiből készítettünk nektek válogatást. Mennyire vagytok képben akár a görög mitológiában akár a 20.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X