Lássuk, mennyire ismeritek tájszavainkat. Teszteljétek a tudásotokat!  Tovább »

Felismeritek ezeket a versrészleteket? Most kiderül, mennyire figyeltetek irodalomórákon. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mit csinál az, aki egzecíroz vagy ki az a jáger? Ti ismeritek ezeket az idegen szavakat? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek a mesékre. Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kétperces teszttel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire figyeltetek művészettörténet órán (már ha volt az iskolátokban ilyen). Hibátlanul ki tudjátok tölteni a következő tesztet?  Tovább »

A 2017-es emelt szintű magyarérettségi feladataiból válogattunk.  Tovább »

Felismeritek ezeket az híres embereket még akkor is, ha a képek fiatal korukban készültek? Érdekes tesztet ajánlunk kedd reggelre.  Tovább »

Sokat néztétek a híres magyar rajzfilmeket? Emlékeztek a szereplőkre? Most kiderül, mennyire ismeritek a magyar rajzfilmeket.  Tovább »

Most kiderül, mennyire vagytok képben a magyar irodalom híres verseivel, költeményeivel. Figyeltetek irodalomórán?  Tovább »

Szilveszteri, újévi témájú magyar versekből válogattunk nektek. Felismeritek a szerzőiket? Hajrá!  Tovább »

Fontos történelmi események, évfordulók közül válogattunk nektek. Tudjátok, melyik év szilveszterén történtek az alábbi események? Lássuk!  Tovább »

Jól emlékeztek egy-egy szereplő nevére a magyar filmekből? Lássuk, mennyire jó a memóriátok, teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

BÚÉK vagy B.Ú.É.K.? Újév vagy új év? Az új helyesírási szabályzatnak megfelelően írjátok jókívánságaitokat? Ebből a tesztből kiderül, hajrá!  Tovább »

Összeállítottunk nektek egy földrajztesztet az érettségik alapján. Most tesztelhetitek a tudásotokat.    Tovább »

Tudjátok, mit jelentenek a következő kifejezések? Nyelvi teszt péntek reggelre.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X