Ha a Balassi-verseket nem csak a lábjegyzeteket böngészve tudjátok értelmezni, ez a kvíz nektek való. Mit jelentenek az alábbi szavak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha elég bátrak vagytok ahhoz, hogy olyan tantárgyakból teszteljétek tudásotokat, amik nem az erősségetek, de kíváncsiak vagytok, akkor ez a kvíz...  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar verseket. Esetleg pár sor alapján is meg tudjátok mondani, hogy ki írta őket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alábbi tesztben felbukkanó írók, költők neve valószínűleg mindenkinek ismerős lesz. Vajon a nevüket tudjátok a megfelelő archoz is kötni?  Tovább »

Ti hogy álltok a reál tárgyakkal? Megbirkóznátok egy fizikateszttel? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ.  Tovább »

Lássuk, hogy különböző témakörökben mennyire vagytok otthon.  Tovább »

Tudjátok, hogy milyen szavakat használt Arany János? Ismeritek a szavak pontos jelentését?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók nyelvtanból. Tudjátok, hogy kell helyesen leírni a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tudjátok, mi Svájc, Montenegró vagy Örményország fővárosa? Most tesztelhetitek a tudásotokat, lássuk, nektek hibátlan lesz-e.  Tovább »

Láttátok már ezeket a történelmi személyeket a tankönyvekben vagy festményeken? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ebben a kvízben egyaránt találkozhattok az emberi testre vonatkozó kérdésekkel, valamint a növény- és állatvilág témakörében is tesztelhetitek...  Tovább »

Ismeritek, esetleg használjátok is ezeket az idegen szavakat? Akkor ez a kvíz sem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Felismeritek a versek címét egy-egy részletük alapján? És arra is rájöttök, hogy ki a szerző? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Felismeritek a különböző korstílusokat egy-egy alkotás alapján?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X