A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ezekkel a kvízekkel még jól begyakorolhatjátok a leggyakoribb nehéz...  Tovább »

Három különböző témájú, de műveltségi kvízt tölthettek ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha már elég a tanulásból és a készülésből, akkor jöjjön egy kis játék. Lássuk, mennyire vagytok jók föciből.  Tovább »

Három matektesztet ajánlunk nektek péntek reggelre - ha szeretnétek felpörögni a hét utolsó munka- és tanítási napjára, itt a lehetőség.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismeritek a közmondásokat, szólásokat? Ki is tudjátok egészíteni a hiányzó szavakat? Teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Idén érettségiztek történelemből? Ezzel a kvízzel a forráshasználatot gyakorolhatjátok: két feladatot hoztunk nektek az előző évek feladatsoraiból.  Tovább »

Örültetek, ha túléltétek a fizikaórákat a középiskolában? Vagy netán érettségiztek belőle? Mindkét esetben érdemes megpróbálkoznotok ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ez a feladat akár egy komolyabb fejtörőnek is beillene. Lássuk, az érettségi előtt mennyire mennek a különböző nyelvtani szerkezetek.  Tovább »

Ezzel a műveltségi kvízzel többek között tesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek néhány, hétköznap is használt fogalom jelentését (például...  Tovább »

Ha szeretnétek fejleszteni a szókincseteket vagy csupán érdekelnek a tájszavak, ez a kvíz nektek való. Lássuk, eltaláljátok a jelentésüket?  Tovább »

Ebben a kvízben főleg az emberi testre vonatkozó ismereteiteket tesztelhetitek, de találkozhattok egy-két növénytani kérdéssel is.  Tovább »

Lássuk, hogy mennek a matematikaérettségi első részében gyakran felbukkanó igaz-hamis feladatok. Hibátlan lesz az összes válasz?  Tovább »

Ebben a kvízben régi magyar szavakat válogattunk össze nektek. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ne adjatok esélyt arra, hogy tőletek is pontokat vonjanak le.  Tovább »

A 2016/17-es tanév országos kompetenciamérésének matematikai feladataiból állítottunk össze nektek egy kvízt. A feladatok a 10.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X