Ha a tanítás után is van még energiátok egy kis játékra, próbáljátok ki ezt az appot.  Tovább »

A nap végére úgy érzitek, hogy már semmire sem tudjátok használni az agyatokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le?  Tovább »

A tanuláson kívül semmi másra nem jut időtök?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Táblagépet vagy telefont kaptatok ajándékba?  Tovább »

Pár hasznos mobilalkalmazás meg tudja könnyíteni az életeteket a vizsgaidőszakban. Ezekből mutatunk be nektek párat.  Tovább »

Most már sok olyan mobilapp van, ami segíthet, hogy a bulizás ne kínos reggellel folytatódjon.  Tovább »

Jó hír a Neptun-rendszert használó hallgatóknak: ezentúl már telefonról is intézhetik tanulmányi ügyeiket.  Tovább »

Nagyon jól tudnak jönni azok a mobilalkalmazások, amelyek már nem csak a leírt, hanem a hallott idegen mondatokat is le tudják fordítani.  Tovább »

Nem csak chatelésre és szelfizésre használhatjátok a telefonotokat: most bemutatunk pár olyan alkalmazást, amivel nyelveket tanulhattok és a...  Tovább »

A szótár és a periódusos rendszer hasznos lehet, ha pedig nem akarjátok mindig magatokkal cipelni a kötelező olvasmányokat, arra is vannak már jó...  Tovább »

Izgultok, milyen lesz az első egyetemi, főiskolai évetek? Ezek a mobilalkalmazások biztosan megkönnyítik majd a dolgotokat.  Tovább »

Hatalmas sikert aratott a telefon kamerájával feliratokat lefordító mobilalkalmazás, amely végre magyarul is elérhető.  Tovább »

Már javában zajlik a fesztiválszezon, összegyűjtöttünk tizenkét alkalmazást, amit érdemes letöltenetek, mielőtt felragasztjátok a karszalagot.  Tovább »

Ha kihasználjátok a nyári szünetet és egyik buliból mentek a másikra, akkor mindenképp töltsétek le ezt a két alkalmazást.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X