A Közép-európai Egyetem (CEU) üzleti analitika mesterképzése a legjobb Közép-Európában – derül ki a Quacquarelli Symonds (QS) üzleti...  Tovább »

Holnap éjfélig lehet még jelentkezni egyetemre, főiskolára pótfelvételi eljárással.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Melyik mesterszakra jelentkeztek a legtöbben a 2018-as felvételin? Melyik tíz szak a legnépszerűbb, és ezeket hányan jelölték meg első helyen?  Tovább »

hirdetés

Mesterszakra jelentkeztetek? Akkor nem árt tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek? Tudjátok, hogy mennyire eltérőek a felvételi eljárások egyetemenként? Megnéztünk három népszerű képzést.  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztek? Fontos tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Ha mesterképzésre jelentkeztek, fontos ha tudjátok, az adott szakra milyenek az előzetes feltételek.  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Milyen szempontok alapján rangsorolják a jelentkezőket?  Tovább »

Mesterszakra felvételiztek? Nem mindegy, milyen diplomátok van.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkezés esetén a felvételi eljárásra, a jelentkezés benyújtására vonatkozó szabályok és határidők megegyeznek az alap- vagy...  Tovább »

Pár év kihagyás után, munka mellett szeretnétek folytatni a tanulást?  Tovább »

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb mesterszakokon?  Tovább »

A szeptemberben induló, ápolóknak szóló egyetemi mesterképzésre (MSc) jelentkezőknek is ösztöndíjat vezet be a kormány - jelentette be az...  Tovább »

Vajon melyek azok a mesterszakok, amikre ezernél is többen szeretnének bekerülni? Mutatjuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X