Hány pontot érhetnek a felvételin a különböző versenyeken elért helyezések? Itt a válasz:  Tovább »

Mi történik, ha a keresztféléves felvételi határidejéig nem tudtátok feltölteni a nyelvvizsgátokat az E-felvételi rendszerébe, mert még nem jött meg...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

November 15-én éjfélig jelentkezhettek a 2018-as keresztféléves felvételire, a hitelesítési határidő november 20.  Tovább »

Hány képzésre lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két nap múlva lejár a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

Kell-e újabb hitelesítő adatlapot beküldenetek, ha változtattok a szakok sorrendjén vagy új dokumentumot töltötök fel az e-felvételibe?  Tovább »

Legalább hány pontot kell szereznetek 2018-ban, ha be szeretnétek kerülni egyetemre? Milyen eredményeket lehet beszámítani? Itt a válasz:  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztek a 2018-as keresztféléves felvételin.  Tovább »

Milyen szerepet játszik a 2018-as keresztféléves felvételin az a szaksorrend, amit meghatároztatok a jelentkezéskor?  Tovább »

Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Egy felsőoktatási szakképzés ilyenkor jó választás lehet, ha esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra...  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a 2018-as keresztféléves felvételin ahhoz, hogy egy jelentkezőnek esélye legyen bekerülni valamelyik egyetemre vagy...  Tovább »

Tanulás és munka egyszerre? Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés. De mi is az a duális képzés?  Tovább »

Sok mindenre kell figyelni a felvételi jelentkezéskor, többek között arra, hogy nem elég csak megjelölni a szakokat, attól a jelentkezés még nem...  Tovább »

Folytatódik az őszi érettségi, közeledik a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje, és más dátumokat is érdemes fejben tartani.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X