Július 1-jétől állami alapítású alapítvány tartja fenn a Budapesti Corvinus Egyetemet, amely közhasznú felsőoktatási intézményként működik majd.  Tovább »

Az ország egyik legjobb egyeteme, az elmúlt években nem kímélték a politikusok, a legtöbb szakra csak csillagászati pontszámmal lehet bejutni - ezt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felsőoktatásban bekövetkezett változtatással a Budapesti Corvinus Egyetem nyert, mert megmaradtak a fejlődőképes...  Tovább »

Videóval tiltakoznak a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói az intézmény feldarabolásáról szóló kormányzati tervek ellen.  Tovább »

hirdetés

Új kép terjed a corvinusos facebookozók között: az egyetemisták így tiltakoznak a Corvinus létét fenyegető, integrációról és feldarabolásról szóló...  Tovább »

Új helyre kerülhet a Budapesti Corvinus Egyetem központi, Fővám téri épületének aulájában található Marx-szobor – értesült a hvg.hu.  Tovább »

Nem pártpolitikai jellegű fórum, nincs politikai célja a Budapesti Corvinus Egyetem Tárcatükör elnevezésű...  Tovább »

Új helyre kerülhet a Budapesti Corvinus Egyetem központi, Fővám téri épületének aulájában található Marx-szobor –...  Tovább »

Nőnapi bulik, retro karaoke és Zoltán napi koncert - ezen a héten sem fogtok unatkozni.  Tovább »

Lesz közgázos felezőbál, szingliparti szingliknek és nem szingliknek - összegyűjtöttük a hét legjobb bulijait az egyetemi-főiskolai...  Tovább »

Céges ösztöndíjakkal egészítené ki az oktatáspolitika által szűkre szabott hallgatói létszámot a Budapesti Corvinus...  Tovább »

Az emelt szint helyett a középszintű feladatsort választod majd az idei érettségin elméleti gazdaságtanból?  Tovább »

Elméleti gazdaságtanból érettségizel? Most kipróbálhatod magad a Corvinus előkészítőjének feladatsoraival.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X