Hogyan nézett ki érettségi tablóján Lázár János, Gyurcsány Ferenc, Palkovics László vagy Kövér László?  Tovább »

Úgy tűnik, a 2017-es sláger a videótabló: újabb zseniális online tablót találtunk. Hol máshol, mint a YouTube-on?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén is megrendezték a tablóversenyt a Facebookon, ahova szép számmal érkeznek a pályázatok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az elmúlt napokban több tucat középiskolai tablót mutattunk nektek (például az idei facebookos verseny nyertes alkotásait), és ti is elküldtétek...  Tovább »

Véget ért az idei facebookos tablóverseny, mi pedig már több remekművet megmutattunk nektek - ma a legkreatívabb tablókat gyűjtöttük össze.  Tovább »

Lezárult a 2014-es facebookos tablóverseny, a győzteseket hétfőn be is mutattuk nektek - ma pedig olyan tablókat gyűjtöttünk a verseny...  Tovább »

Lezárult a 2014-es facebookos tablóverseny - a legtöbb szavazatot a székesfehérvári Belvárosi I.  Tovább »

Megtaláltuk az ország legötletesebb tablóját - na jó, nem mi, hanem a dehir.hu.  Tovább »

Az idén is megrendezték a facebookos tablóversenyt - vannak modern, népies és egészen meghökkentő tablók is. Ezek közül válogattunk.  Tovább »

Mesefigurás, sörcímkés, vagy inkább inkább Schwarzenegger-filmet idéző középiskolai tablót szereznétek?  Tovább »

Egyedi háttérrel eddig is egyedivé tehettétek középiskolai tablótokat - van, aki ennél is különlegesebb tablóra vágyott, és videós változatot...  Tovább »

Még majdnem öt hónap van a ballagásig és az érettségiig, de a tabló elkészítését nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni.  Tovább »

Kiválasztották az év legkreatívabb tablóját - a 2013-as Tablóverseny különdíját a pécsi Kodály Zoltán Gimnázium 13.E osztálya kapta.  Tovább »

Véget ért a 2013-as facebookos tablóverseny: a 100 legnépszerűbb tabló közül a zsűri kiválasztotta a legkreatívabbat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X