szerző:
Eduline

Papír, fényképek, egy szép keret és egy üveglap? Már nem feltétlenül ilyen anyagokból készülnek a középiskolai tablók - egyre népszerűbb például a videótabló. Hogy az milyen? Mutatunk egy példát.

Egyik olvasónk küldte el nekünk a békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakgimnázium videótablóját - a formabontó "tabló" picit több mint kétperces, érdemes megnézni. A képre kattintva érhetitek el a videótablót.

A videótabló megtekintéséhez kattintsatok ide
©

Hasonló videótablók az elmúlt években is készültek, itt találtok a korábbi tanévek terméséből egy válogatást.

Aki inkább hagyományos tablókat nézegetne, annak ezt a válogatást ajánljuk.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. Az érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.