Keddig kell jelentkezniük azoknak az általános iskolai tanulóknak, akik központi írásbeli vizsgát szeretnének tenni...  Tovább »

A középiskolák közel fele nem tart idén felvételi vizsgát, és mintegy 490 intézmény írta elő, hogy a hozzájuk...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meddig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételire? Milyen feladatokat kell megoldaniuk a diákoknak?  Tovább »

Megvannak az idei középiskolai felvételi eredményei: a nyolcadikos diákok 96,5 százalékát - 81 269 főt - vették fel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Április 25-ig értesítik a középfokú iskolák a hozzájuk jelentkező negyedikeseket, hatodikosokat és nyolcadikosokat...  Tovább »

Ma lehet utoljára módosítani a középiskolai jelentkezési lapon megadott adatokat, ehhez módosító tanulói adatlapot...  Tovább »

Március 18-án és 19-én, hétfőn és kedden lehet módosítani a középiskolai jelentkezési lapon megadott adatokat, ehhez...  Tovább »

A középfokú felvételi eljárásban március 18-án és 19-én, hétfőn és kedden módosíthatják a tanulóknak a...  Tovább »

Megjelent a lista az középiskolai felvételi írásbeli eredményeiről: a nyolcadikos diákok magyar nyelvből javítottak...  Tovább »

Az általános iskolai tanulóknak február 15-ig kell benyújtaniuk jelentkezésüket a nappali tagozatos középfokú...  Tovább »

Nem volt nehéz az idei középiskolai felvételi az eduline által megkérdezett szaktanárok szerint – azok a nyolcadikos diákok, akik gyakoroltak a...  Tovább »

Szombaton tartották a négy évfolyamos középiskolák központi írásbelijét - itt találjátok a feladatsorokat és a...  Tovább »

Majdnem 4600 negyedikes diák jelentkezett a nyolcosztályos gimnáziumba - itt találjátok a feladatsorokat és a...  Tovább »

Több ezer diák írta meg a hat évfolyamos gimnáziumok központi felvételi tesztjét pénteken - itt találjátok a...  Tovább »

Megkezdődtek a középfokú beiskolázás központi írásbeli vizsgák pénteken azoknak a 4., illetve 6.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X