A hat- és nyolcosztályos gimnáziumok felvételi feladatsorait és megoldásait is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a Oktatási Hivatal a négy és öt évfolyamos középiskolák központi írásbeli felvételijének feladatsorait és megoldásait.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor tudják meg a szülők és a diákok, hogyan sikerült a középiskolai írásbeli felvételi? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több mint 54 ezer nyolcadikos, 8600 hatodikos és 6000 negyedikes írta meg ma délelőtt a központi középiskolai felvételit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összesen 68 600 diák írja meg ma délelőtt a középiskolai felvételi tesztet magyarból és matematikából.  Tovább »

Január 20-án több ezer általános iskolás írja meg a központi középiskolai felvételit magyarból és matematikából.  Tovább »

Holnap több ezer diákra vár a vizsga, szombaton tartják a központi írásbeli felvételit a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokban, valamint a 4 és 5...  Tovább »

Szombaton tartják a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgáit, azonban a középiskolai, gimnáziumi felvételi jelentkezés nem szombatig tart.  Tovább »

Hogyan jelentkezhetnek hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba azok, akik nem szeretnék ebben az általános iskola segítségét kérni?  Tovább »

Pontosan hogy is zajlik a középiskolai központi felvételi? Kik írhatnak pótvizsgát, és mikor érkezik a hivatalos eredmény?  Tovább »

Január 20-án, vagyis szombaton írják meg a középiskolákba jelentkező diákok a központi írásbeli felvételit magyar nyelvből és matematikából.  Tovább »

Alig néhány hónap alatt fontos − kis túlzással egész életre szóló − döntést kell meghozniuk a továbbtanulás előtt álló diákoknak és szüleiknek.  Tovább »

Fontos döntés előtt állnak középiskolába felvételiző diákok. Milyen előnyei és hátrányai vannak a tagozatos oktatásnak?  Tovább »

Milyen előnyei és hátrányai vannak a két tanítási nyelvű középiskolai oktatásnak? Utánajártunk. A HVG 2018-as középiskolai rangsorának cikke.  Tovább »

Új intézménynév a bizonyítványban, kevesebb közismereti és több szakmai óra, átszabott érettségi − így néz ki a szakgimnáziumi oktatás egy évvel a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X