Több szervezet tiltakozott az iskolai-óvodai honvédelmi intézkedési tervek készítése ellen, minden részlet kiderült a nyelvvizsga díjának...  Tovább »

Rengeteg papírt kell gyártani - ezzel jár majd a honvédelmi intézkedési terv elkészítése az iskolákban és az óvodákban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az összes magyarországi közoktatási intézmény vezetőjének levelet küldött a Civil Közoktatási Platform (CKP), amely arra kéri az igazgatókat, még ne...  Tovább »

„Az iskolák militarizálására nem ez az első kísérlet - pár hónapja az iskolai lőterek kialakítása volt napirenden, amihez azóta forrásokat is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Hadüzenet az iskoláknak" - így értékelte Deák Dániel egyetemi tanár a Civil Közoktatási Platform oldalán megjelent állásfoglalásában azt, hogy a...  Tovább »

Több mint másfél milliárd forinttal költ többet idén a kormány a hit-és erkölcstan oktatásra - írja a 444.hu a szerdai Magyar Közlönyre hivatkozva.  Tovább »

Az etikaoktatás helyett hit- és erkölcstanra beíratott gyerekek harminc százaléka nincs megkeresztelve, további ötven százalékuk az egyházhoz...  Tovább »

Az Origo úgy tudja, három év után kikerülhet a tantervből a kötelező hit- és erkölcstan.  Tovább »

Mindenkit megnyugtathatok, hogy semmiféle veszély nem fenyegeti kisiskolákat - mondta pénteki veszprémvarsányi...  Tovább »

Hittan-stratégiai munkacsoportot hozott létre az evangélikus egyház annak érdekében, hogy megállapítsák, miként lehet...  Tovább »

A kötelezően választható hit- és erkölcstan oktatás jogi és anyagi vonzatait az államnak kell viselnie - jelentette...  Tovább »

Bár Hajdúsámson önkormányzata átadta a település egyetlen általános iskolájának fenntartási jogát a Hit...  Tovább »

Összesen huszonegy iskola fenntartói jogát veszi át valamelyik egyház idén szeptembertől - írja a Világgazdaság.  Tovább »

A Kúria hatályon kívül helyezte a Debreceni Törvényszék tavaly októberi ítéletét, amely megsemmisítette a...  Tovább »

Hamarosan nyilvános lesz a kötelező hit- és erkölcstan bevezetésének részleteit tartalmazó rendelet, amelyet...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X