Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

Milyen szakmákkal lehet a legkönnyebben elhelyezkedni Pest megyében? Mutatjuk az idei listát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni Budapesten? Mutatjuk az aktuális listát.  Tovább »

Hol lehet megnézni, melyek az aktuális hiányszakmák? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több mint 33 ezer sikertelenül felvételiző kapott levelet az Oktatási Hivataltól, amely a szakképzési lehetőségekre hívta fel a figyelmüket.  Tovább »

Az állam továbbra is ösztöndíjjal csábítja a diákokat a hiányszakmák felé.  Tovább »

Jó, hogy a tárca nem "szociológiai értelemben" közelít a szakképzéshez, a szakképzési centrumok rendszere pedig bevált - közölte a Nemzetgazdasági...  Tovább »

Nagy a munkaerőhiány a takarítók körében, főként Budapesten és a Dunántúlon nehéz utánpótlást találni, egy főállású takarító legalacsonyabb bére 110...  Tovább »

Felszívja a munkaerőpiac az OKJ-s szakképesítést szerzőket, számos területen sok a betöltetlen állás az egyik felnőttképző cég szerint.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Győr-Moson-Sopron megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Hajdú-Bihar megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Baranya megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Bács-Kiskun megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Pest megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Budapesten? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája. Itt találjátok a budapesti adatokat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X