Jó lenne, ha lenne olyan "tanárotok", aki bármikor segítene nektek, újra és újra elmagyarázná a feladatokat, segítene a házi megoldásában...  Tovább »

Gyakran kell előadást tartanotok az egyetemen, de szeretnétek fejlődni a prezentációkészítésben és az előadásmódban? Remek online kurzusokat ajánlunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretnétek fejleszteni a tanulási, akár vizsgázási technikáitokat, a következő kurzusok sokat segíthetnek.  Tovább »

Ha gazdasági képzésen tanultok, és elkélne némi segítség egy-egy tárggyal kapcsolatban, a következő kurzusok között nagy eséllyel találtok nektek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

Ha egy kis angol nyelvi korrepetálásra lenne szükségetek, az Eduline online tanfolyamai között kedvetekre válogathattok.  Tovább »

Épphogy elkezdődött a tanév, de már minden az érettségiről szól?  Tovább »

Önállóan tanulnátok progamozást vagy éppen szeretnétek magatokat fejleszteni a témában?  Tovább »

Érdekel titeket az informatika, de nem olyan képzés választottatok?  Tovább »

Akik lemaradtak a Diplomamentő II programról, ne csüggedjenek, mert még bőven megszerezhetik a nyelvvizsgájukat idő előtt.  Tovább »

Gyakorolnátok az érettségire? Ha kipróbálnátok, milyen online tanulni, nézzétek meg ezeket a kurzusokat.  Tovább »

Ti hogy álltok az angollal? Közeli tervben van egy nyelvvizsga vagy éppen felfrissíteni szeretnétek a már egyszer meglévő tudásotokat? Segítünk ebben.  Tovább »

Pszichológia, vezetés és szervezés, kommunikáció- és médiatudomány: ezekre a mesterképzési szakokra szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas...  Tovább »

Turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, gazdaságinformatikus, pénzügy és számvitel - ezek idén a legnépszerűbb...  Tovább »

Mérnökinformatikus, gépészmérnöki, programtervező informatikus: ezekre az alapszakokon szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas férőhelyet a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X