Önállóan tanulnátok progamozást vagy éppen szeretnétek magatokat fejleszteni a témában?  Tovább »

Érdekel titeket az informatika, de nem olyan képzés választottatok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Akik lemaradtak a Diplomamentő II programról, ne csüggedjenek, mert még bőven megszerezhetik a nyelvvizsgájukat idő előtt.  Tovább »

Gyakorolnátok az érettségire? Ha kipróbálnátok, milyen online tanulni, nézzétek meg ezeket a kurzusokat.  Tovább »

hirdetés

Ti hogy álltok az angollal? Közeli tervben van egy nyelvvizsga vagy éppen felfrissíteni szeretnétek a már egyszer meglévő tudásotokat? Segítünk ebben.  Tovább »

Pszichológia, vezetés és szervezés, kommunikáció- és médiatudomány: ezekre a mesterképzési szakokra szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas...  Tovább »

Turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, gazdaságinformatikus, pénzügy és számvitel - ezek idén a legnépszerűbb...  Tovább »

Mérnökinformatikus, gépészmérnöki, programtervező informatikus: ezekre az alapszakokon szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas férőhelyet a...  Tovább »

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb mesterképzéseken? Itt találjátok a különböző egyetemeken meghirdetett ponthatárokat.  Tovább »

Kommunikáció- és médiatudomány, nemzetközi tanulmányok és szociológia - ezek a legnépszerűbb gazdasági alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin az informatikai képzésekhez? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin a biológia, kémia, matematika szakhoz? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb műszaki alapképzéseken?  Tovább »

Pszichológia, anglisztika, közösségszervezés, szabad bölcsészet - ezek a legnépszerűbb bölcsészettudományi alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

3418 hallgatót vett fel szeptemberben induló magyar és angol nyelvű képzéseire a Budapesti Corvinus Egyetem: az alapszakokra felvettek közel fele...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X