szerző:
Eduline

Megújult az Eduline: színesebb, könnyebben használható és átláthatóbb oldalt készítettünk, hogy minél gyorsabban megtaláljátok a legfontosabb oktatási híreket.

Van, ami nem változik: továbbra is beszámolunk a legfontosabb oktatáspolitikai tervekről és döntésekről, a diákok és az egyetemisták mindennapjait és továbbtanulási döntéseit meghatározó hírekről, és persze ezután is minden fontos információt megtaláltok az Eduline-on az érettségiről, az egyetemi-főiskolai felvételiről, a nyelvvizsgaszerzés szabályairól.

Két új rovatunkkal az egyetemistáknak és a pályakezdőknek kedvezünk. Campus Life rovatunk cikkeivel megkönnyítjük a mindennapokat: megmutatjuk, hol ebédelhettek, vásárolhattok, fénymásolhattok, szórakozhattok olcsón, hol találjátok a legjobb programokat, vizsgatemető vagy éppen szemeszternyitó bulikat, és persze bemutatjuk az egyetemi-főiskolai campusokat is. Pályakezdés rovatunkban elsősorban olyan cikkeket találtok majd, amelyek az álláskereséshez nyújtanak segítséget, sőt a Pályakezdő állások fül alatt konkrét álláshirdetéseket is találtok.

Hogy könnyebb legyen az oldalon navigálni, a különböző rovatokat más-más színnel jelöljük, a címlapon pedig tematikus összeállításokat is találtok majd.

Új mobiloldalt is kapott az Eduline, így a telefonotokról is könnyebben elérhetitek a legfrissebb és legfontosabb oktatási híreket. Ha olyan cikket találtok, amelyet ismerőseitek is hasznosnak találhatnak, a jövőben könnyedén megoszthatjátok velük mobilról is.

Ha hibával találkoztok, vagy ötletetek van az új oldalt illetően, esetleg szívesen megosztanátok velünk véleményeteket az új Eduline-ról, írjatok nekünk az [email protected] címre, vagy küldjetek üzenetet a Facebookon.