Mennyit tudtok biológiából? Tegyétek próbára tudásotok ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok biológiából? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyire figyeltetek biológiaórán? Ezzel a kvízzel tesztelhetitek ismereteiteket. Hajrá!  Tovább »

Ebből a kvízből kideríthetitek, mennyire vagytok képben biológiából, azon belül is az állatvilágból. Lássuk!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szuper biológiai kvízzel tesztelhetitek az állatokkal kapcsolatos ismereteiteket. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

Tényleg nem minden általános iskolában lesznek biológia-, kémia- és fizikaórák, ha a jelenlegi formájában fogadja el a kormány az új Nemzeti...  Tovább »

Megszüntették a nyomozást annak a keszthelyi tanárnak az ügyében, akinek a biológia-szakkörein élő állatokat is boncoltak a diákok - tudta meg a hvg.  Tovább »

Milyen segédeszközöket lehet használni a biológiaérettségi szóbeli vizsgáján? Hogyan pontozzák a feleletet vagy éppen a projektmunkát? Utánajártunk.  Tovább »

A következő tesztben főleg állattani kérdésekkel találkozhattok, de próbára tehetitek tudásotokat az emberi testtel, szervezettel kapcsolatos...  Tovább »

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Az emelt szintű biológiaérettségi feladatsorát és megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Közzétette a középszintű biológiaérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Lefedi-e az emelt szintű érettségi biológiából azokat a témaköröket, amelyek ismeretére az általános orvosi képzésen építenek?  Tovább »

Véget ért az emelt szintű biológiaérettségi is. Ezt gondolja egy vizsgázó a mai feladatsorról, tapasztalatait velünk is megosztotta.  Tovább »

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a középszintű biológiaérettségi alig tartalmazott biokémiai feladatokat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X