Angol nyelvű üzleti képzéseket kínáló "business schoolt" álmodott öt évvel ezelőtt Orbán Viktor Magyarországra.  Tovább »

El lehet-e végezni állami ösztöndíjasként egy mesterszakot, ha egy alapszakon már megszereztétek a diplomát, később pedig egy külföldi egyetemen...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem sikerült a felvételi, ezért ismét nekifutnátok az érettséginek?  Tovább »

Iskolakezdés előtt tette közzé a 2015-ös Ki Mit Tube-győztes fiatal pécsi slammer a videóüzenetét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már csak néhány nap, és kiderül, bekerültek-e a pótfelvételizők a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára.  Tovább »

"Nem érjük be a többnyire a sajtóból származó, nem mindig megbízható értesülésekkel, egy társadalmi szintű szakmai egyeztetés aktív részesei...  Tovább »

Egyre többen jelentkeznek a tanárképző karokra, az osztatlan tanárképzésre különösen nagy volt az érdeklődés az elmúlt három-négy évben - erről a...  Tovább »

Hogyan kell jelentkezni a 2017-es őszi érettségire? Meddig és hol kell leadni a jelentkezési lapot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nincs kötelező, egyéves garancia a 10 ezer forint feletti iskolatáskára, van viszont az ilyen vételár feletti számológépre, diktafonra, hangszerre...  Tovább »

Több tízezer forintos kiadással kell megbirkózniuk azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke iskolapadba ül szeptembertől.  Tovább »

2018-tól az első sikeres nyelvvizsga árát visszakapják a 35 évnél fiatalabbak.  Tovább »

Nemcsak a többéves tapasztalattal rendelkező, hanem a pályakezdő pedagógusok bére is változik szeptembertől: kiszámoltuk, mekkora összegre...  Tovább »

"Rosszindulatú és sértő megállapítás", hogy az iskolai munka színvonala folyamatosan csökkent - írja levelében Rója István, a makói József Attila...  Tovább »

Kiszámoltuk, mennyit keresnek szeptembertől a pedagógusok, utánajártunk, miért nem kerülnek be magyar egyetemek a felsőoktatási világrangsorok...  Tovább »

2020-tól csak az felvételizhet egyetemre vagy főiskolára, akinek legalább középfokú nyelvtudása van.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X