Várakozáson felül, tömegesen jelentkeztek az ELTE új gazdasági szakjaira februárban – derült ki az első helyes jelentkezések mutatójából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium...  Tovább »

200 ezer gyerek megy nyáron valamilyen táborba, egy hétért 30-45 ezer forint az átlagos ár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

„Hozzánk nulla önértékeléssel érkeznek a gyerekek, aztán elkezdünk beszélgetni, énekelni, mesélni, és elkezdik megtalálni magukat, ki tudjuk bogozni...  Tovább »

Hogyan kell számolni a felvételi pontokat, ha régi típusú érettségitek van? Hány százalékot érnek, és mi alapján kell átváltani az érdemjegyeket?  Tovább »

A Startup Safary idején ellepik a várost a fiatal informatikai vállalkozók és az érdekesebbnél érdekesebb ötletek is, hiszen ez maga a startup...  Tovább »

Az egyik legjobb módszer az érettségi előtt, ha megnézitek az előző évek feladatsorait és begyakoroljátok a típuspéldákat.  Tovább »

Meddig tölthetik fel az egyetemre-főiskolára felvételizők a jelentkezési határidő után megszerzett bizonyítványokat az e-felvételi rendszerébe?  Tovább »

Szuper ötlettel rukkoltak elő Békéscsabán: általános iskolások kedvenc ételeit főzik a menzákon.  Tovább »

Az elmúlt politikai ciklus is azt igazolta, hogy a párbeszéd és a közös munka mellett a legjelentősebb - ám nem elégséges - oktatást pozitívan...  Tovább »

"Jó volna, ha elfogadnánk a gyerek karakterét, és nem próbálnánk erőszakosan olyanná faragni, amilyen úgysem tud lenni" - tanácsolja a szülőknek...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) bízik benne, hogy a jövőben nem csak az utcáról ismerhetik meg a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Még az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége is gratulált nekik a feldolgozáshoz.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de addig is komoly dolgokkal kell megküzdenie minden végzős középiskolásoknak, és nem csak a tanulásra gondolunk.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X