Fantasztikus pályázat segítségével juthatnak el a hetedik osztályos tanulók a Kárpát-medence különböző településeire egy tanulmányi kirándulás...  Tovább »

Péntek délelőtt érettségiznek a diákok kémiából. A középszintű és emelt szintű teszt minden fontos részletét összegyűjtöttük nektek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az osztálykirándulások egyik legizgalmasabb célpontja bezár.  Tovább »

Az oktatásért felelős államtitkár szerint szerdán politikai döntés született az Európai Parlamentben, és nem kell miatta módosítani a felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés

Korábban az ifjú kereszténydemokraták kritizálták a tudományterület miatt az ELTE-t.  Tovább »

Érdekes stratégiát követ a kormány az egyetemmel való párbeszéd során.  Tovább »

Reggel nyolckor megkezdődött a középszintű érettségi informatikából - mutatjuk, milyen feladatokat kaptak a vizsgázók.  Tovább »

Az emelt szintű szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Szerdán több mint 25 ezren tettek szakmai érettségi vizsgát - itt találjátok a középszintű feladatsorokat és a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Dicséretes, hogy csökkenteni akarják a tanulók terheit, ám az új Nemzeti alaptanterv egy ilyen központosított rendszerben semmilyen pozitív...  Tovább »

Úgy tűnik, elégedett a szakgimnáziumi szakmai érettségi lebonyolításával a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az érettségizők kevésbé lelkesek.  Tovább »

A jövő évi költségvetés szerdai parlamenti vitáján többek között az oktatás forrásainak növelése került terítékre.  Tovább »

Az EP-ben egy kemény hangú határozatot fogadtak el, melyben a lex CEU visszavonására is felszólítják a kormányt.  Tovább »

Ma írták a diákok a nagy botrányt okozó kötelező szakmai érettségiket. A Tanítanék Mozgalom anonim módon regisztrálná a felmerülő problémákat.  Tovább »

A busz tulajdonosának szavaiból az derül ki, költségcsökkentés céljából küldték azt a buszt, amit aztán a rendőrség már a parkolóból sem engedett...  Tovább »

hirdetés