A zalaegerszegi felsőoktatási intézmények mintegy 3 milliárd forint támogatást nyertek el a helyi gazdaság igényeit szolgáló kutatási kapacitások...  Tovább »

Már nem sokat kell várni a 2017-es ponthatárokra, sokan azonban még most sincsenek tisztában minden felvételi szabállyal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Eredményesnek nevezte a Közép-Európai Egyetemről (CEU) a magyar kormány képviselőivel előző nap folytatott tárgyalást Andrew Cuomo, New York állam...  Tovább »

A meglévő négy mellett két informatikai vállalkozással bővült a Programozd a jövőd!  Tovább »

hirdetés

Még mindig nem lehet tudni, bevezetik-e a kilenc évfolyamos általános iskolát, de ha igen, egy dolog biztos: nem 8+1 éves, hanem 1+8 éves lesz.  Tovább »

"Annyi hülyeségre költünk rengeteg pénzt. Mi a túrónak rendezünk vizes világbajnokságot? Minek?  Tovább »

Kérdés, mi lesz a békéscsabai felsőoktatással, ha a SZIE már nem tudja finanszírozni.  Tovább »

Az iskolaépületek államosítása után milliárdokat akart beszedni az állam Budaörstől. A város nem hagyta magát, százmilliókat nyert vissza.  Tovább »

Két édesapa is azzal kereste meg az RTL Híradót, hogy fizikailag és lelkileg is bántalmazhatták gyereküket egy XVI. kerületi óvodában.  Tovább »

A miniszter által jóváhagyott tagokkal, a szakszervezeteket kihagyva hozná létre a tankerületi tanácsokat a kormány féléves késedelem után – derül...  Tovább »

Salgótarjánban a megkérdezett középiskolások 90 százaléka tervezi elhagyni a megyét.  Tovább »

A hónap végéig pályázhatnak az érintett magyar iskolák és diákok az ingyenes InterRail-bérlet alapötletére épülő uniós utazási támogatásra, amely...  Tovább »

Az oktatási államtitkár a kormánypárti Figyelőnek adott interjút.  Tovább »

Michael Ignatieff rektor egy konferencián árulta el, hol tart a CEU-ügy.  Tovább »

Az Emmi államtitkára az Orbán-kormány oktatáspolitikájának sikeréről, növekvő iskolázottságról beszél, amit Rétvári Bence szerint a kis...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X