Nyilvánosságra hozták az Academic Ranking of World Universities listát, ismertebb nevén az ARWU-rangsort.  Tovább »

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pontosan mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

A magyar versenyzők 20 éremmel, közte 11 arannyal zárták az egyetemi és főiskolai kajak-kenu világbajnokságot Szolnokon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy országos reprezentatív felmérésből kiderült, hogy Magyarországon a 18-59 éves korú lakosság ötöde érdekelt valamilyen módon az albérletekben.  Tovább »

Ha kihasználnátok a nyári szünet utolsó két hetét, akkor itt egy remek lehetőség, amivel gyakorolhattok vagy tanulhattok németül.  Tovább »

A CEU rektorhelyettese, Fodor Éva számokkal és felmérésekkel bizonyítja, hogy nincs igaza a kormánynak a genderszak-ügyben.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a teljes Magyar Ifjúsági Kutatást, amit 2000 óta négyévente folytatnak le mindig azonos módszertannal, ezúttal nyolcezer...  Tovább »

Ha csak annyi lenne a digitalizálás, hogy projektoron bemutatja a tanár az anyagot, az még mindig frontális oktatásnak számít – véli Tímár Borbála...  Tovább »

Az iskolakezdési támogatás már felhasználható. De mi a végső határideje?  Tovább »

Már most beteltek a budapesti magánkollégiumok.  Tovább »

Az ELTE szerint sértheti az alaptörvényt a genderszak megszüntetése.  Tovább »

Hamarosan itt a gólyatábor-szezon, elsőévesként pedig egy csomó olyan új szó kerül be a mindennapjaitokba.  Tovább »

Szél Bernadett ombudsmanhoz fordul a genderszak védelmében, szerinte az alkotmányellenes, az oktatás és kutatás szabadságát sértő lépés miatt erre...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X