Lázár János miniszter szerint ideje lenne eldöntenie a CEU-nak, hogy mit szeretne, hiszen egész nyáron a felsőoktatási törvény határidő-módosítását...  Tovább »

Fontos információk a keresztféléves képzésekről: mennyit kell fizetni, ha több helyet szeretnétek megjelölni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Ha a magyar kormány célja az volt, hogy gátat vessen az itteni munkának, üzenem: nem sikerült" - a Népszava hallgatókat kérdezett a CEU-ügyről.  Tovább »

Milyen az átlagbér az oktatásban, a közszférában, az iparban, a közigazgatásban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a szerdai történelemérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Angolból, kémiából, katonai alapismeretekből és pszichológiából tartanak ma érettségi vizsgákat.  Tovább »

Nagyobb szabadságot kellene adni a szülőknek hogy igazolhassák, ha egy ártatlanabb betegség miatt a gyermek otthon marad - erről Pölöskey Péter, a...  Tovább »

A BT (British Telecommunications) által ismertetett, a Medián által végzett felmérés fókuszában az állt, hogy a mai 14-25 évesek milyennek látják a...  Tovább »

420 ezer forint - ez tartják "jó fizetésnek" a Z generációsok, legalábbis a British Telecommunications által ismertetett felmérés alapján.  Tovább »

Nagy az érdeklődés az idén ősszel először indított ápolói mesterképzés iránt.  Tovább »

Elindult a keresztféléves felvételi, de milyenek a pontszámítási szabályok, hogyan kell számolni a felvételi pontokat?  Tovább »

"Arról nem mi tehetünk, hogy amint közel kerülünk a megállapodáshoz, hirtelen megváltoznak a kritériumok" - így reagált a CEU rektora arra, hogy a...  Tovább »

Magyarországról egyedüliként került a Műegyetem a legtöbb tudományos publikációt elbíráló intézmények közé - írja honlapján a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

Összecsúszott a két típusú tanárképzés gyakorlati része, így rengeteg a kistanár a szegedi gyakorlóiskolákban.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közép- és az emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X