Milyen testnevelőtanárnak tanulni Budapesten?  Tovább »

A Testnevelési Egyetem (TE) csütörtöki szenátusi ülésének elején átvette a TF Hőse-díjat Vígh György testnevelőtanár, aki több ember életét mentette...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Náhlik András lesz a Soproni Egyetem új rektora, Radák Eszter pedig a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektori tisztségét tölti be jövő januártól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Budapesti Corvinus Egyetemen hozza létre a kormány az új intézményt, formálódik a Testnevelési Egyetem új campusa is.  Tovább »

Döntött a kormány az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) átmeneti elhelyezéséhez szükséges forrásról, a fővárosi XI.  Tovább »

Annyire kedvezni akartak a TE-nek, hogy még a Déli pályaudvar elbontása is felmerült.  Tovább »

A Testnevelési Egyetembe több mint 44 milliárd forintot csatornáz be a kormány, melyből számos sportlétesítmény és oktatási részleg is épül.  Tovább »

A futballpálya alatt épülhet meg a TE csarnoka, persze van benn trükk.  Tovább »

3 milliárd forintot szán a kormány tesitermek építésére, további hármat pedig tanuszodákra.  Tovább »

Úgy tűnik, hogy a rektori konferencia komolyan kezdett foglalkozni Mocsai Lajos állítólag ötletével, egy könnyebben elérhető doktori címmel.  Tovább »

Nem gyújtogatás miatt gyulladt ki a Testnevelési Egyetem (TE) sportcsarnoka tavaly októberben, a tűz a fűtési-vezérlő szekrényben keletkezett -...  Tovább »

Egy év alatt, akár egy szimpla középfokú nyelvvizsgával lehetne sportdoktori címet szerezni – a Népszabadság szerint ez Mocsai Lajos terve.  Tovább »

A lakossági igényeket figyelembe véve valósul meg a Testnevelési Egyetem bruttó 38,6 milliárd forintos fejlesztése, melynek részeként összességében...  Tovább »

Komolyan támadták a Csörsz utca lakói a fedett csarnok tervét azon a fórumon, amelyen a TF és a XII.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X