Hiába a professzorok felháborodása, díszdoktorrá avatják Mocsai Lajos kézilabdaedzőt a Debreceni Egyetemen – írta a Népszabadság.  Tovább »

Két év múlva elköltözhet az XII.  Tovább »

Hányan kerülhetnek be a Testnevelési Egyetem szeptemberben induló képzéseire? Itt vannak a kapacitásszámok.  Tovább »

A Testnevelési Egyetem szenátusa csütörtökön Mocsai Lajost választotta az intézmény rektorjelöltjének, a pályázatát méltónak találta a posztra.  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

Berkes István szerint az újra önálló Testnevelési Egyetem (TF) a világ egyik legelismertebb sporttudományi intézményévé válhat.  Tovább »

Schaffhauser Franz korábbi rektor kapott ideiglenes intézményvezetői felkérést a Pető András Főiskola vezetésére - közölte a felsőoktatási...  Tovább »

Önálló intézményként, Testnevelési Egyetem néven működik szeptember 1-jétől a Semmelweis Egyetemről leváló testnevelési és sporttudományi kar, és...  Tovább »

Ismét régi nevén és önálló egyetemként működik tovább a Testnevelési Egyetem, amelyen hétfőn kerül sor a tanévnyitóra.  Tovább »

Várhatóan december közepén léphet hivatalba a Semmelweis Egyetemről leváló és új intézményként létrejövő Testnevelési Egyetem rektora, addig...  Tovább »

Sem az intézmény működése, sem a gazdálkodás szempontjából nem okoz gondot a Semmelweis Egyetemnek (SE) a testnevelési kar szeptemberi leválása -...  Tovább »

Álltóalag Schmitt Pál neve is felmerült a Testnevelési Egyetem rektoraként, de a volt államfő titkárságvezetője tagadta, hogy Schmitt ilyen...  Tovább »

Létrejön a Testnevelési Egyetem, állami kézbe kerül a Pető Intézet, jönnek a kancellárok, és az év végéig elkészül az új felsőoktatási stratégia.  Tovább »

Mocsai Lajos pályázik a szeptemberben önálló intézménnyé váló Testnevelési Egyetem rektori posztjára - írta a Népszabadság.  Tovább »

Önállóvá válik a Testnevelési Egyetem szeptembertől, állami fenntartásba kerül a Pető Intézet és bevezetik a kancellári rendszert a felsőoktatási...  Tovább »

Idén a Semmelweis Egyetem a házigazdája a Pont Ott Partinak, amelyet a ponthatárhúzás napján, július 24-én tartanak - írja közleményében az intézmény.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X