Komolyan támadták a Csörsz utca lakói a fedett csarnok tervét azon a fórumon, amelyen a TF és a XII.  Tovább »

Nemcsak új sportcsarnokot kap a Testnevelési Egyetem, hanem az egész campus felújítására és kibővítésére is pénzt ad a kormány.  Tovább »

Késtek a fizetések karácsony előtt, miközben a sztrájk előszele érződik - így indult a tél az oktatásban.  Tovább »

A kormány döntése alapján több mint százezer négyzetméteres területen épülhet meg Budapesten a Testnevelési Egyetem új campusa, amely 2018...  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Lezárult a hatósági vizsgálat, ami megállapította, miért égett le októberben a Testnevelési Egyetem Alkotás úti sportcsarnoka.  Tovább »

Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora szerint a különböző felajánlásoknak köszönhetően maradéktalanul meg tudja valósítani az intézmény a...  Tovább »

A sportkórházba is beköltözne a Testnevelési Egyetem, úgy számolják, 3 ezer diáknak, kutatónak és oktatónak kell a hely.  Tovább »

Az őszi szemeszter végéig rendeződni látszik a Testnevelési Egyetem oktatási rendje - mondta el Mocsai Lajos.  Tovább »

Kigyulladt a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka Budapesten az Alkotás utcában csütörtök hajnalban.  Tovább »

Hiába a professzorok felháborodása, díszdoktorrá avatják Mocsai Lajos kézilabdaedzőt a Debreceni Egyetemen – írta a Népszabadság.  Tovább »

Két év múlva elköltözhet az XII.  Tovább »

Hányan kerülhetnek be a Testnevelési Egyetem szeptemberben induló képzéseire? Itt vannak a kapacitásszámok.  Tovább »

A Testnevelési Egyetem szenátusa csütörtökön Mocsai Lajost választotta az intézmény rektorjelöltjének, a pályázatát méltónak találta a posztra.  Tovább »

Berkes István szerint az újra önálló Testnevelési Egyetem (TF) a világ egyik legelismertebb sporttudományi intézményévé válhat.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X