3 milliárd forintot szán a kormány tesitermek építésére, további hármat pedig tanuszodákra.  Tovább »

Úgy tűnik, hogy a rektori konferencia komolyan kezdett foglalkozni Mocsai Lajos állítólag ötletével, egy könnyebben elérhető doktori címmel.  Tovább »

Nem gyújtogatás miatt gyulladt ki a Testnevelési Egyetem (TE) sportcsarnoka tavaly októberben, a tűz a fűtési-vezérlő szekrényben keletkezett -...  Tovább »

Egy év alatt, akár egy szimpla középfokú nyelvvizsgával lehetne sportdoktori címet szerezni – a Népszabadság szerint ez Mocsai Lajos terve.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

A lakossági igényeket figyelembe véve valósul meg a Testnevelési Egyetem bruttó 38,6 milliárd forintos fejlesztése, melynek részeként összességében...  Tovább »

Komolyan támadták a Csörsz utca lakói a fedett csarnok tervét azon a fórumon, amelyen a TF és a XII.  Tovább »

Nemcsak új sportcsarnokot kap a Testnevelési Egyetem, hanem az egész campus felújítására és kibővítésére is pénzt ad a kormány.  Tovább »

Késtek a fizetések karácsony előtt, miközben a sztrájk előszele érződik - így indult a tél az oktatásban.  Tovább »

A kormány döntése alapján több mint százezer négyzetméteres területen épülhet meg Budapesten a Testnevelési Egyetem új campusa, amely 2018...  Tovább »

Lezárult a hatósági vizsgálat, ami megállapította, miért égett le októberben a Testnevelési Egyetem Alkotás úti sportcsarnoka.  Tovább »

Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora szerint a különböző felajánlásoknak köszönhetően maradéktalanul meg tudja valósítani az intézmény a...  Tovább »

A sportkórházba is beköltözne a Testnevelési Egyetem, úgy számolják, 3 ezer diáknak, kutatónak és oktatónak kell a hely.  Tovább »

Az őszi szemeszter végéig rendeződni látszik a Testnevelési Egyetem oktatási rendje - mondta el Mocsai Lajos.  Tovább »

Kigyulladt a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka Budapesten az Alkotás utcában csütörtök hajnalban.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X