Önállóvá válik a Testnevelési Egyetem szeptembertől, állami fenntartásba kerül a Pető Intézet és bevezetik a kancellári rendszert a felsőoktatási...  Tovább »

Idén a Semmelweis Egyetem a házigazdája a Pont Ott Partinak, amelyet a ponthatárhúzás napján, július 24-én tartanak - írja közleményében az intézmény.  Tovább »

A kormány legfrissebb oktatási csomagjáról tárgyalhat, majd dönthet is az Országgyűlés mai ülésén, aminek eredményeként önálló testnevelési egyetem...  Tovább »

Hétfő délután vitázik a parlament az oktatási törvénycsomagról: többek közt ekkor derül ki, hogy a felsőoktatási intézményekben bevezetik-e a...  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

Mégsem lesz rektor Mocsai Lajosból, a fideszes Pósán László ugyanis visszavonta azt a módosító javaslatot, amely alapján az olimpián dobogós helyet...  Tovább »

Jelentős kormányzati támogatás nélkül csődbe megy a Semmelweis Egyetemből kiváló Testnevelési Egyetem, a sportért felelős államtitkárság asztalára...  Tovább »

Ősztől kiválhat a Semmelweis Egyetemből a Testnevelési és Sporttudományi Kar, Radák Zsolt, a kar dékánja 17 milliárd forintos fejlesztésről beszélt...  Tovább »

Benyújtotta az Országgyűlésnek az oktatási tárgyú törvények módosítását az emberi erőforrások minisztere hétfőn: a javaslat a felsőoktatás területén...  Tovább »

A kormány a felsőoktatási törvény módosítását kezdeményezi, a változtatással lehetővé válik szeptembertől a kancellári rendszer bevezetése a...  Tovább »

A humántárca az új ciklusban bevezetné a kancellária-rendszert és kivenné a Semmelweis Egyetemből a testnevelési egyetemet, mert önállósítani akarja...  Tovább »

Visszavonta Schmitt Pál doktori címét a Semmelweis Egyetem szenátusa, a testület 33 igen és 4 nem arányban hozta meg a...  Tovább »

A szerdai ülősztrájk után újabb tüntetést szervez a Hallgatói Hálózat.  Tovább »

A Testnevelési Főiskola 1985-ben elfogadott doktori szabályzatának összeférhetetlenségre vonatkozó paragrafusát is...  Tovább »

Nem fotózhatta le Schmitt Pál doktori disszertációját az Origo fotósa a Semmelweis Egyetemen.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X