Közgazdaság ismeretekből is érettségiztek májusban? Akkor teszteljétek a tudásotokat a Studium Generale próbaérettségi feladatsorával!  Tovább »

Matematikából, történelemből és közgazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Január 16-án nyilvános próbaérettségi napot tart a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale.  Tovább »

Matematikából, történelemből, üzleti közgazdaságtanból és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a...  Tovább »

hirdetés

Február 14-én nyilvános próbaérettségi napot tart a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale.  Tovább »

Az eduline és a Studium Generale közös érettségi-előkészítőjének mai része: emelt szintű próbaérettségi történelemből.  Tovább »

Egy hét van az érettségiig, úgyhogy itt az ideje rákapcsolni a tanulásra.  Tovább »

Matematikából, történelemből és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Január 18-án nyilvános próbaérettségi napot tart a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos...  Tovább »

Elméleti gazdaságtanból, matematikából és történelemből is tartott próbaérettségit a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium...  Tovább »

Elméleti közgazdaságtanból is próbaérettségit tartott szombaton a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale.  Tovább »

Ma tartotta próbaérettségi napját a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

Január 19-én nyilvános próbaérettségi napot tart a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium...  Tovább »

Itt találjátok a mai corvinusos próbaérettségi középszintű feladatlapjait és a megoldásokat történelemből - teszteljétek, hány pontot szereznétek az...  Tovább »

Bár az érettségi csak májusban kezdődik, a Corvinuson már ma megírták az egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale által összeállított...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X