Milyen OKJ-s tanfolyamok közül válogathattok, ha az érettségi után nem egyetemen tanulnátok tovább, hanem valamilyen szakmát szeretnétek tanulni?  Tovább »

Már két OKJ-s szakma megszerzése is ingyenes, ha iskolarendszerben végzitek.  Tovább »

Lehet-e párhuzamosan tanulni OKJ-s képzésen és egyetemi, főiskolai alapszakon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Meddig ingyenes az első szakképesítés nappali képzésen? Kell-e fizetni az esti és a levelező munkarendű oktatásért?  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Huszonkét éves kor helyett csak huszonegy éves korig lehet majd nappali tagozaton, államilag támogatott formában...  Tovább »

El lehet-e végezni ingyen egy OKJ-s tanfolyamot, ha már van diplomátok? Számít-e, hány államilag finanszírozott félévet használtatok el?  Tovább »

Milyen változások előtt áll a felnőttképzés? Hány képzés szűnik meg szeptembertől az új OKJ miatt?  Tovább »

Munka, tanulás, vagy semmittevés – ezek közül választhatnak azok, akiket idén nem vettek fel egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Mit jelent az, ha egy tanfolyam OKJ-s? Kiknek ingyenes, és mikor számíthat bele a felsőfokú tanulmányokba?  Tovább »

A megvágott keretszámok láttán lemondtatok az alapszakról, inkább felsőfokú szakképzésre jelentkeztetek?  Tovább »

22 éves korig iskolarendszerű oktatás formájában ingyenesen is el lehet végezni az OKJ- tanfolyamokat, a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X