Hol érdemes elkezdeni a keresgélést, ha államilag támogatott formában szeretnétek tanulni egy OKJ-s képzésen? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem sikerült az egyetemi-főiskolai felvételi, ezért szeptembertől egy OKJ-s képzést kezdenétek el? TanfolyamOKJ.  Tovább »

Állami támogatással végeznétek el egy OKJ-s képzést? Itt van az egyik legfontosabb feltétel.  Tovább »

hirdetés

Egyre több fiatal jelentkezik OKJ-s, vagyis az Országos Képzési Jegyzékben szereplő képzésre, tovább növekedett a 15–24 év közötti jelentkezők száma.  Tovább »

Mire kell figyelnetek, ha államilag támogatott OKJ-s képzést kerestek, de már van egy OKJ-s szakmátok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kihasználnátok a lehetőséget, és állami támogatással végeznétek el két OKJ-s képzést? Érdemes odafigyelni néhány feltételre.  Tovább »

Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában. Mit kell figyelni a képzési jegyzékben?  Tovább »

Ingyenes megszerezhető szakképzést kerestek? Megmutatjuk, hol érdemes böngészni.  Tovább »

Számos kérdést kapunk, hogy milyen feltételekkel lehetséges államilag támogatott szakmát tanulni OKJ-rendszerben, ám sokszor oda lyukadunk ki, hogy...  Tovább »

Számos módosítás jelent meg idén az OKJ-képzések terén, segítünk eligazodni a változásokon.  Tovább »

Milyen OKJ-s tanfolyamok közül válogathattok, ha az érettségi után nem egyetemen tanulnátok tovább, hanem valamilyen szakmát szeretnétek tanulni?  Tovább »

Már két OKJ-s szakma megszerzése is ingyenes, ha iskolarendszerben végzitek.  Tovább »

Lehet-e párhuzamosan tanulni OKJ-s képzésen és egyetemi, főiskolai alapszakon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X