Általános és középiskolás diákok is jelentkezhetnek már programozókurzusokra, ráadásul ingyenesre is.  Tovább »

Az élményszerű oktatásban áttörést ígérő alkalmazással jutott be egy magyar fiatalokból álló csapat a világ egyik legrangosabb fejlesztői versenye...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az élményszerű oktatásban áttörést ígérő Eddie-t fejlesztő Innobie képviseli Magyarországot a Microsoft Imagine Cup globális döntőjében.  Tovább »

Jó hír a zökkenőmentes fordítással kapcsolatban, egy frissítésnek hála internetkapcsolat nélkül is lehet használni a Microsoft Translator telefnos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy okostelefonos alkalmazás és egy tankönyv hibridjével nyerte meg a Microsoft Imagine Cup hazai döntőjét az innobie nevű csapat  Tovább »

Több száz induló közül a harmadik helyet szerezték meg a Microsoft nemzetközi versenyén a fiatal magyar innovátorok.  Tovább »

Már 16 éve rendezik meg a Microsoft Office Specialist Championshipet, az irodai programcsomagok világbajnokságát.  Tovább »

Az elmúlt évben a világon a tizenéves internethasználók 62 százaléka szembesült valamilyen veszéllyel az online térben, derült ki a Microsoft...  Tovább »

Programozóként az átlagfizetés többszörösét kereshetitek meg, és erre érdemes már iskola alatt készülni.  Tovább »

"Miért csak a szegényeknek kéne megtapasztalniuk, milyen érzés?" – mondta a milliárdos, mielőtt szabadon engedte a vérszívókat.  Tovább »

Egy budapesti suliban jártunk, ahol már nincs kitiltva az okostelefon az osztálytermekből, és a házit is elektronikusan küldik el a diákok.  Tovább »

A tanárok és a diákok idén egyébként is ingyen használhatják az Office-csomagot, ezt fejelte meg egy újabb akcióval a szoftveróriás.  Tovább »

A Microsoft új programja Magyarországon is működésbe lépett.  Tovább »

Idén is ingyenes az Office diákok és tanárok részére.  Tovább »

A technológiai óriás Imagine Cup nevű versenyén idén harmadik lett a debreceni csapat az egyik főbb kategóriában, orvosi fejlesztésük sokat segíthet...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X