Szerda este-éjszaka tárgyal az új közoktatási törvény javaslatához benyújtott módosító indítványokról az Országgyűlés...  Tovább »

Több mint háromszáz módosító indítvány érkezett a közoktatási törvény javaslatához, ezek közül több mint százhetvenet...  Tovább »

A finn oktatás a világ egyik kiemelkedően sikeres nemzeti oktatásügye - mondta Pokorni Zoltán az Országgyűlés oktatási...  Tovább »

Ötoldalas, a korménypárti frakciótagoknak kiküldött ismertetőben próbálja cáfolni a köznevelési törvénnyel kapcsolatos...  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

A Fidesz-KDNP egy nagy gyűjtőpárt, vannak különböző nézetű emberek, Pokorni Zoltán az államtitkárság és a kormány...  Tovább »

A miniszterelnök iránti lojalitás miatt döntött úgy Pokorni Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője, az...  Tovább »

Ma tárgyalja a parlament a közoktatási törvényjavaslatot - nagy harc várható Hoffmann Rózsa és Pokorni Zoltán között, a fideszes oktatáspolitikus...  Tovább »

„Isten ments, hogy a törvényt a jelen formájában fogadja el a Ház” – így értékelte a közoktatási törvény tervezetét...  Tovább »

Semmi nem történt az oktatásban a Fidesz hatalomra kerülése óta, elvesztegetett év volt az eddigi időszak – mondta a...  Tovább »

A felsőoktatási és a közoktatási törvény tervezete is kritikák áradatát zúdította Hoffmann Rózsára és az általa...  Tovább »

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár az egyik legmegbecsültebb tagja a kormányzatnak - jelentette ki Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakciójának...  Tovább »

Már egy hete eljuttatta Orbán Viktornak háromoldalas „panaszlevelét” Hoffmann Rózsa – a Népszabadságnak nyilatkozó kormánypárti politikusok szerint...  Tovább »

Az oktatási államtitkár csak akkor nyilatkozik a lemondásának felajánlása ügyében, ha beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel; a kereszténydemokrata...  Tovább »

Az oktatási államtitkárság hétfőn megerősítette, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár levélben felajánlotta lemondását Orbán Viktor...  Tovább »

Kedden tárgyalja a Fidesz etikai bizottsága Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár beadványát, amelyben vizsgálatot kezdeményezett Pokorni Zoltán...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X