Befejeződtek az emelt szintű szóbeli érettségik, hétfőtől elkezdődnek a középszintű vizsgák országszerte - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön...  Tovább »

Ma megkezdődnek az őszi érettségi emelt szintű szóbeli vizsgái országszerte.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Holnaptól elindul az érettségi szezon második felvonása: kezdődnek a szóbeli vizsgák.  Tovább »

Befejeződtek október-novemberi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a 9 vizsganapon 166 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző adott számot tudásáról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a tegnapi fizika- és spanyolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a...  Tovább »

Pár nap pihenőt kapnak azok, akik az idei őszi érettségin vizsgáznak egy vagy több tantárgyból: az emelt szintű szóbelik november 8-án kezdődnek.  Tovább »

Hétfő reggel a spanyolvizsgával folytatódik tovább a 2018-as őszi érettségi. Hány feladatot kell megoldaniuk a diákoknak? Mutatjuk a részleteket.  Tovább »

Még nincs vége az idei őszi érettségiknek, mutatjuk milyen vizsgák várnak még a diákokra.  Tovább »

November 5-én nézhetik meg a kijavított érettségi dolgozatokat azok, akik valamelyik megyei vagy fővárosi kormányhivatalban jelentkeztek az...  Tovább »

Csütörtökön informatikából érettségiztek a diákok, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra is hozta a feladatsorokat és a javítókulcsot.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a tegnapi németérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Lássuk, meg tudnátok-e oldani az idei őszi matekérettségi feladatait. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Október 24-én reggel a németérettségi kerül sorra, délután belügyi rendészeti ismeretekből, mozgóképkultúra és médiaismeretből, drámából...  Tovább »

Kezdődik az őszi érettségi második hete: szerdán többek között németből, csütörtökön informatikából, pénteken pedig olaszból és biológiából...  Tovább »

Megjelent a HVG középiskolai rangsora, megkezdődött az őszi érettségi és a keresztféléves felvételi, és hivatalosan is vége a genderszaknak - ezek...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X