Az óvodával összevont bölcsőde felszámolására nem csak pénz, szakemberi gárda sincsen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptembertől kellene bevezetni a nemzeti nevelési programot az óvodákban, pedig a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint a nemzeti identitás...  Tovább »

Magyar népmesék, versek és mondókák, hagyományőrző népi játékok, dalok megismerése - ha eddig valamelyik óvodában nem ez lett volna a program...  Tovább »

hirdetés

Kásler Miklós erőforrás-miniszternek címzett levél jelent meg a petíciók létrehozására szoolgáló oldalon, a peticiok.com-on.  Tovább »

Előre egyeztetés, megbeszélés nélkül módosítottak az Óvodai nevelés országos alapprogramján: szeptembertől már a nemzeti identitástudat erősítése is...  Tovább »

A Somogy megyei Mikén egy óvónő jut három település gyermekeire, emiatt még csak szabadságra sem tud menni az ottani óvodapedagógus.  Tovább »

Nem lehet megakadályozni, hogy gyerekek megharapják egymást - mondta a Hír TV-nek annak az újbudai óvodának a helyettes vezetője, amelyben egy...  Tovább »

Több óvodában a szülőktől kérnek segítséget az egyre aggasztóbb óvónőhiány miatt.  Tovább »

Egyre kezelhetetlenebbé kezd válni a helyzet a XI. kerületi Napsugár Óvodában - írja a Népszava.  Tovább »

Egy interneten terjedő fotó sokkolta a világot. A képen csak egy versike van, azonban súlyos mondanivalóval, méghozzá az iskolai lövöldözésekről.  Tovább »

Az interneten kért segítséget egy borsodi óvónő, mert a foglalkozásokhoz sincs elég játék az óvodájában.  Tovább »

Egy új nyelv tanulása egész életünkben kifizetődő, bármilyen korban is kezdi el az ember.  Tovább »

Az új köznevelési törvény „által elindított változások valójában egy helyen – az óvodákban – jelentettek pozitív elmozdulást, nem kellene ezt is...  Tovább »

A mindennapos testnevelést az óvoda felé is szeretnék elvinni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken, a V4 országok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X