Az álláshirdetés körüli médiafelhajtásnak köszönhetően – egy időre legalábbis – megoldódni látszik a tornanádaskai óvónőhiány - írja az Abcúg.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint országosan 100 milliárd forint forrás...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Bruttó 350 és 520 ezer forint közötti fizetésért keresnek óvónőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán.  Tovább »

Hátrányos helyzetű óvodások felzárkóztatására indul program Esélyteremtő óvoda címmel - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi)...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ötvenezerrel több óvodai férőhely van az országban, mint ahány óvodás - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból.  Tovább »

Egy kaposvári óvodában a gyerekek a pedagógusokkal közösen egy kertet gondoznak, ahonnan naponta szedik a friss paradicsomot és paprikát - írja a...  Tovább »

Az ombudsman szerint jogszabályi hiányosságok, szakemberhiány és a nem megfelelő tájékoztatás együttesen okoz nehézséget a speciális nevelési igényű...  Tovább »

Az egyházi fenntartású iskolákban sem minden tökéletes?  Tovább »

Az óvodás és kisiskolás gyermekek különóráira a családok nagy része havonta 5-10 ezer forint körüli összeget költ gyerekenként - derül ki a...  Tovább »

Besétált az óvodába, leszidta, majd meg is ütötte a kisgyerekeket.  Tovább »

Egy szülői szervezet szerint törvényt sértenek az önkormányzatok és az óvodák, amikor nem veszik fel a gyerekeket akkor, amikor betöltik a harmadik...  Tovább »

A szülői szervezet szerint nem minden hároméves gyereket vesznek fel, pedig a törvény ezt előírja.  Tovább »

Két édesapa is azzal kereste meg az RTL Híradót, hogy fizikailag és lelkileg is bántalmazhatták gyereküket egy XVI. kerületi óvodában.  Tovább »

Komoly vádakat fogalmazott meg mai közleményében a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE): a szervezet szerint az óvodák visszatartják a 6...  Tovább »

Nagyon komoly vádakat fogalmazott meg mai közleményében a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE), amely szerint visszatartják a 6 éves...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X