Egy interneten terjedő fotó sokkolta a világot. A képen csak egy versike van, azonban súlyos mondanivalóval, méghozzá az iskolai lövöldözésekről.  Tovább »

Az interneten kért segítséget egy borsodi óvónő, mert a foglalkozásokhoz sincs elég játék az óvodájában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy új nyelv tanulása egész életünkben kifizetődő, bármilyen korban is kezdi el az ember.  Tovább »

Az új köznevelési törvény „által elindított változások valójában egy helyen – az óvodákban – jelentettek pozitív elmozdulást, nem kellene ezt is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A mindennapos testnevelést az óvoda felé is szeretnék elvinni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken, a V4 országok...  Tovább »

A mindennapos testnevelést az óvoda felé is szeretnék elvinni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken, a V4 országok...  Tovább »

Nem könnyű megtalálni a megfelelő intézményt, és sokan - tartva a nagyobb csoportlétszámtól, az óvónők leterheltségétől - inkább magánóvodába...  Tovább »

Pszichológusnak kellett az óvodásokkal foglalkozni egy IX.  Tovább »

Évi 2-3 milliót kell fizetniük azoknak a szülőknek, akik a londoni Willcocks Nursery School nevű óvodába szeretnék beíratni gyereküket - ebbe az...  Tovább »

Óvodába megy januártól Charlotte hercegnő, Vilmos herceg, a brit trón majdani várományosa és hitvese, Katalin hercegnő másodszülött gyermeke.  Tovább »

A kínai főváros önkormányzata állandó oktatási felügyelőket rendel ki a pekingi óvodákba működésük ellenőrzésére - jelentették be vasárnap este.  Tovább »

Függönykarnis, sámli, zongora, fénymásoló, diavetítő, szőnyeg, ruhaakasztó kampó – ezt mind szülők vitték be az iskolákba, óvodákba.  Tovább »

Az álláshirdetés körüli médiafelhajtásnak köszönhetően – egy időre legalábbis – megoldódni látszik a tornanádaskai óvónőhiány - írja az Abcúg.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint országosan 100 milliárd forint forrás...  Tovább »

Bruttó 350 és 520 ezer forint közötti fizetésért keresnek óvónőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X