szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Július második hetében, szerdától szombat/vasárnapig rendezik az évek óta “legnagyobb kisfesztiválnak” nevezett Bánki-tó Fesztivált – a Koncertblog összeszedte a izgalmas fellépőket.

A négynapos fesztiválon színházzal, képzőművészettel és filozófiával is találkozhattok, de aki szigorúan a zenei élmények miatt menne a Budapesttől egyórányira fekvő kis településre, az is megtalálhatja a kedvenceit.

Itt lesz az amerikai színész-költő-író Saul Williams, a svéd Viagra Boys, a világzenei hangulatért felelős, hegedűfutamokból építkező afrikai Sudan Archives, a szombati búcsúztató napon pedig fellép a német Gurr is. De találkozhattok a Bohemian Betyarsszal, fellép a Deep Glaze, a Panel Surfers, a Ricsárdgír és a Black Bartók is.

Szívesen buliznátok ezen a fesztiválon? Most páros napijegyet nyerhettek rá a Koncertblog jóvoltából. A nyereményjáték részleteit itt olvashatjátok el.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.