szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha angolból már profik vagytok és most kezdtétek el a németet, vagy éppen külföldre utaztok és megbízható segítséget kerestek? Bármelyik is legyen, ezzel az appal most offline is gyakorolhattok és tanulhattok.

Ha letöltöttétek, akkor már találkozhattok is az app egyik legnagyobb előnyével, hogy offline is működik, nem kell hozzá semmilyen hálózati kapcsolat. Így bárhonnan használhatjátok, akkor is, ha már elfogyott a mobilnetetk vagy éppen olyan helyen vagytok, ahol nincs szolgáltatás.

©

Learn German több mint 2000 általános német kifejezést és fogalmat tartalmaz, 18 témában utazók és kezdő nyelvtanulók számára. Ilyen témák például az üdvözlések, számok, általános fogalmak, szállás, étkezés, színek, városok, család, betegségek és hobbi.

Ha még nem mertek megszólalni, az alkalmazás anyanyelvi kiejtése segít, hogy magabiztosabban kezdjetek bele egy mondatba németül is. Ezen felül az appal gyakorolhatjátok a kiejtést, meghallgathatjátok a szavak helyes kiejtési sebességét és megtanulhatjátok az egyes szavak jelentését, képek és történetek segítségével.

Nyelvtanulás játékosan? Ezzel az appal ingyenesen tanulhattok angolul

Gyakran szoktátok online játékokkal elütni a szabadidőtöket? Ha ezzel próbáljátok, nem csak szórakozhattok, hanem tanulhattok is.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.