szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Speciális dolgokat gyakorolnátok a közelgő nyelvvizsgára, vagy már az érettségire készültök? Itt egy remek alkalmazás, amivel könnyebb lesz a tanulás.

A Sayings Master nevű ingyenes alkalmazásban az angol szórendet gyakorolhatjátok, függetlenül attól, hogy milyen szinten vagytok. Az alkalmazáson belül ugyanis négy különböző szint közül választhattok. A nehézség a mondatok hosszában rejlik. A kezdő kategóriában csupán 3 szó felhasználásával kell mondatot alkotnotok, de a profi fokozat 9 szavas mondatai már nagyobb kihívást jelentenek.

©

Amennyiben hibát követtek el és helytelen sorrendben kattintotok az angol szavakra, akkor időbüntetést kaptok. A mondat befejezése után a gyorsaság és az esetleges hibák figyelembevételével pontokat szerezhettek.

Ha szeretnétek még izgalmasabbá tenni a tanulást, akkor használjátok a multiplayer módot, ahol akár a barátaitokkal is versenyezhettek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.