szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fejlesztenétek vagy szinten tartanátok az angolotokat? Ezzel az alkalmazással hétköznapi beszélgetések során gyakorolhatjátok a nyelvet.

Az Andy - English Speaking Bot nevű applikációval gyakorlatias formában fejleszthetitek az angoltudásotokat. Andy-vel, a bottal úgy beszélgethettek, akár a barátaitokkal. Különböző témákat vitathattok meg, mint például az utazás, hobbi, időjárás, filmek, művészet, viccek és még sok más.

A beszélgetésekkel fejleszthetitek a szókincseteket és új nyelvtani szabályokat sajátíthattok el. Ha a nyelvtani feladványokban hibáztok, akkor Andy nem csak a helyes megoldást mondja el nektek, hanem azt is megpróbálja elmagyarázni, hogy miért is ez a jó válasz. Mindemellett, Andy az egyszerű chatelés közben is figyeli, mit írtok, és néha igyekszik javítani a hibáitokat.

©

Ha valamelyik szót nem értettétek, akkor érdemes visszakérdeznetek. Ugyanis ilyen esetekben Andy elküldi a szó definícióját és néhány példát, melyek segítenek megérteni az adott kifejezést.

Ennek az alkalmazásnak az is hatalmas előnye, hogy bárhol és bármikor használhatjátok. Ha csupán néhány percetek van, akkor is előkaphatjátok a telefonotokat, de akár órákig is elbeszélgethettek Andyvel. Az íráson túl a kiejtéseteket szintén fejleszthetitek, mivel az üzenetek meghallgathatók. A beszélgetéseket rövid, vicces játékok színesítik, amelyek segítik az új szavak és a nyelvtan elsajátítását.

Szintén pozitívum, hogy Andy barátságos, kíváncsi és szórakoztató természetű, ezért könnyű vele kommunikálni. Még azok számára is remek választás, akik a valóságban nem szívesen beszélgetnek angolul senkivel sem, mert félnek mások véleményétől.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!