szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megbízható fordítót kerestek? Most nem számít, hogy androidos vagy iOS-rendszeretek van. Mindkettőre ajánlunk egy fordítót.

Androidra a NyxCore alkalmazását ajánljuk. Sok nyelvet ismer, és tudja kezelni a hanganyagokat is. Nagyon sok nyelvet választhattok, például urdut, japánt, hébert vagy eszperantót is. Ha szívesen kipróbálnátok, innen tölthetitek le.

Az iPhone-ra a Translate Professional ingyenes verzióját érdemes letölteni. Hangfelismeréses és offline módja is van, és fel is olvassa a lefordított szöveget. Ha kíváncsiak vagytok, itt megtaláljátok.

Végül pedig van olyan, ami mindenkinek jó: a Google fordítóját mobilalkalmazásként is letölthetitek androidos készülékekre és iPhone-okra. Előnye, hogy működik offline módban is, és hangról vagy fényképről is tud fordítani. Innen tölthetitek le Androidra, innen pedig iPhone-ra.

Ingyenes és jól működik: ezt a fordítót érdemes kipróbálni

Ezzel az alkalmazással már beszélgetéseket is fordíthattok, több nyelven is használható, sőt egy kifejezést egyszerre több nyelvre is lefordíthattok vele. És a lényeg: teljesen ingyenes.