szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Újabb intézményeket kellett bezárni koronavírus-fertőzés miatt. A Budaörsi 1. Számú Általános Iskolában a hétfői rendkívüli szünet után szeptember 8-tól digitális oktatásra állnak át. Az oroszlányi Meseliget Óvodáról egyelőre nem tudni, hogy meddig lesz zárva.

Az Oktatási Hivatal 2020. szeptember 7-re rendkívüli szünetet, az Operatív Törzs 2020. szeptember 8-tól digitális oktatást rendelt el a Budaörsi 1. Számú Általános Iskolában - olvasható az iskola honlapján. A tanulók felügyeletét szükség esetén az iskola biztosítja.

Az oroszlányi Meseliget Óvodát is be kellett zárni hétfőtől, miután az egyik dolgozó megfertőződött.

2020. szeptember 07. (hétfő) naptól a Meseliget Óvoda zárva tart mindaddig, amíg egyrészt az óvoda épülete, a kültéri játszóeszközök fertőtlenítésre kerülnek, másrészt az illetékes hatóságok a szükséges személyeknél a tesztelést és a kontaktszemélyek felkutatását elvégzik, és ennek eredménye ismertté válik.

- írta Facebook-oldalán a város polgármestere.

Egy oroszlányi gimnázium tanárának is pozitív lett a koronavírus-tesztje, ami 2020. szeptember 5-én derült ki. Ott azonban tovább folytatódik a tantermi oktatás - olvasható a posztban.

Hétfőtől két tótkomlósi iskolában is rendkívüli szünetet rendeltek el, erről itt írtunk korábban.

Így zártuk az első hetet: négy óvodában és hat iskolában van rendkívüli szünet

Csaknem 6000 intézményben rendben folyik az oktatás, a héten négy óvodában és hat iskolában kellett rendkívüli szünetet elrendelni a járványügyi helyzet miatt - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!