szerző:
Eduline

"Felhívjuk a külhoni magyar jelentkezők figyelmét, hogy az általános felvételi eljárásban jelenleg is folyamatban van...

©

"Felhívjuk a külhoni magyar jelentkezők figyelmét, hogy az általános felvételi eljárásban jelenleg is folyamatban van a felvételi pontszámok véglegesítése, így előfordulhat, hogy egyes jelentkezők a saját e-felvi oldalukon még nem látják a felvételi pontjaik összességét" - írja közleményében az Oktatási Hivatal, hozzátéve: az adatok feldolgozása legkésőbb a besorolási döntésig, vagyis július 24-ig tart.

Az e-felvételi felületén a jelentkezők többsége már megnézheti, hány pontot szerzett. Az Educatio Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a dokumentumok, módosítási kérelmek feldolgozásának néhány napos átfutási ideje van, tehát a pontszámok esetében mindig figyelembe kell venni a dokumentumok feldolgozottságát. Hol lehet reklamálni, ha rosszul adták össze a felvételi pontokat? Összefoglalónkat itt olvashatjátok el, az eduline pontszámító kalkulátorát pedig itt próbálhatjátok ki.