szerző:
Eduline

Idén valószínűleg nem kell elázniuk a felvételi ponthatárokat váró diákoknak, de egy-két helyen - az ország keleti részén és az Alpokalján - egy-egy zivatar előfordulhat. Az előző két évben több ponthatárváró bulit elvert az eső.

©

"Szerdán sok napsütésre számíthatunk, de időnként gomolyfelhők is megjelennek az égen, viszont futó zápor, egy-egy lokális zivatar csak az ország keleti, északkeleti tájain, valamint az Alpokalján fordulhat elő" - írja az Időkép, hozzátéve: "az északias szél sokfelé megélénkül, nyugaton megerősödik. Délután 27-32 fok között alakul a hőmérséklet. Nem lesz front térségünkben".

Hogy miért fontos mindez? Mert az ország több városaiban szerveznek szabadtéri Pont Ott Partikat, este nyolckor pedig mi is jövünk a 2018-as ponthatárokkal.

Felvételizők, figyelem: itt az idei Pont Ott Parti összes helyszíne és programja

Holnap este kiderül, kit melyik egyetemre vagy főiskolára vettek fel. Mutatjuk, hol izgulhattok együtt a ponthatárhúzáskor: itt az összes idei Pont Ott Parti és ponthatárváró buli. Budapest Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Rio Budapest (1117 Budapest, Hengermalom út 133.) lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek, a belépés ingyenesek.

Várjátok velünk a ponthatárokat!

Az Eduline-on minden fontos információt megtaláltok: megmutatjuk, milyen programok közül választhatnak ma azok, akik nem otthon szeretnék várni a 2018-as felvételi ponthatárait, tudósítóink rendszeresen bejelentkeznek a budapesti Pont Ott Partiról, ahol (többek között) felvételizőket kérdeznek arról, milyen szakra felvételiztek, milyen eredményre számítanak, van-e B tervük, ha nem sikerül a felvételi. A 2018-as felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Utánajárunk, melyek 2018 legnépszerűbb egyetemei, főiskolái és szakjai, milyenek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon, és azt is megtippeljük, melyik képzésen húzzák majd a legmagasabb ponthatárt. És a lényeg: este nyolckor jövünk a 2018-as ponthatárokkal! Ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, kövessétek Facebook-oldalunkat!