szerző:
Eduline

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat.

©

A kurzusok megvásárlásával olyan tartalmakhoz juthattok hozzá, amelyeket elsajátíta jobb jegyet szerezhettek az érettségin. Segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz, online tartalomként, videó formában.

Történelem felkészítő emelt szinten

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű történelem érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

A tanfolyam során 8 professzionális oktatócsomaghoz férhettek hozzá, valamint lehetőségetek lesz emelt szinten vizsgáztató oktatóinkkal megbeszélni a felkészülés és a feladatlapok kitöltése során felmerült problémákat. A képzéshez egy áprilisi ingyenes írásbeli próbaérettségi-lehetőség is tartozik, melyről előzetesen emailben tájékoztatnak majd - áll a kurzus leírásában. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Történelem középszinten 

Középszintű történelem szóbeli érettségi felk - eduline.hu

Online képzés célja: Ez az online érettségi felkészítő tanfolyam segít a vizsga előtti ismétlésben, átfogó képet ad számodra a 17 fő témáról, valamint típusfeladatokkal be is gyakorolhatod azokat. | | Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

Ebben a kurzusban megtalálhatjátok a 17 fő szóbeli tételt részletesen kidolgozva, valamint térképek, ábrák, grafikonok, táblázatók, képek és illusztrációk elemzését. Példafeladatok megoldását is részletesen megismerhetitek, illetve beszélgetesi lehetőséget is kaptok a többi érettségizővel, akikkel megoszthatjátok saját feladataitokat is. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Matek szintén emelt szinten

Emelt szintű matematika szóbeli érettségi felkész

Online képzés célja: Az online érettségi felkészítő tanfolyam segít a vizsga előtti ismétlésben, átfogó képet ad számodra az emelt szintű érettségi szóbeli vizsga 13 fő témájáról, valamint típusfeladatokkal be is gyakorolhatod azokat. | | Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

A felkészítő 13 videója az emelt szintű matematika szóbeli érettségi abszolválásához szükséges 13 fő témát fedi le. Minden téma elméleti áttekintést, valamint 3-4 típusfeladat kidolgozását tartalmazza, bőséges magyarázattal ellátva. Már több mint 300 érettségiző tanult eddig a programmal. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Irodalom érettségi felkészítő 

Középszintű irodalom szóbeli érettségi felkész - eduline.hu

Online képzés célja: Az online érettségi felkészítő tanfolyamot kifejezetten a 2016-os középszintű irodalom szóbeli vizsgájára készítettük. A videó áttekintésével átismételheted az vizsga fő részeit. | | Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

Ezeket az előadásokat Arató László, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium vezetőtanára állította össze. A kurzusban megtalálhatjátok a 16 fő elméleti témakör áttekintését 15-20 perces videókban. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Májusban jön a feketeleves: több tízezer diák vizsgázik ezeken a napokon

Hamarosan komoly feladattal kell szembenéznie az idei végzősöknek, közeleg az érettségi. A tavaszi írásbeli érettségi 2018. május 4-én kezdődik, és május 28-ig tart. A három fő tantárgy közül most is a magyar nyelv és irodalommal kezdenek az érettségizők 2018. május 7-én hétfőn reggel 8-tól, 8-án kedden a matekfeladatokat kell megoldani, 9-én szerdán pedig a történelemmel folytatódik az idei érettségi.