szerző:
Eduline

Megvan, hol tartják az idei budapesti Pont Ott Partit - itt vannak a részletek.

©

A Semmelweis Egyetem programnaptárában már megtalálható a 2018-as Pont Ott Parti programja, a leírás szerint a felvételizők idén is a Cafe del Rióban (Budapest, Hengermalom út 1, 1117) várhatják a ponthatárokat.

"Emellett szakmai programokkal és tanácsadással, sportolási lehetőséggel és élmény-programokkal, zenei műsorokkal is várják az érdeklődőket" - olvasható a leírásban, amelyből az is kiderül, hogy a programok délután háromkor kezdődnek.

Ilyen lesz az idei Pont Ott Parti: megvan a pécsi helyszín

Pécsen is lesz Pont Ott Parti, a Széchenyi téren várhatjátok július 25-én a 2018-as felvételi ponthatárait. A pécsiek a Széchenyi téren várhatják a 2018-as felvételi ponthatárait július 25-én - a ponthatárhúzás után a Club Fashion (Breuer Marcell Sétány 2., Tudásközpont mellett) nevű szórakozóhelyen lesz afterparty.

Megvan az első Pont Ott Parti programja

Lassan kiderül, hol tartanak Pont Ott Partit július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzásának napján. A 2018-as felvételi ponthatárhúzását a zalaegerszegiek is egy Pont Ott Partin várhatják. Július 25-én, szerdán 18 órától a várják a felvételizőket Zalaegerszegen, a BGE campusán. A szabadtéri programok között szerepel rodeó bika, élőcsocsó, darts, foci, szumó, söprögető.