szerző:
Eduline

A Rio Budapest lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek. Mi már azt is tudjuk, milyen koncert lesz.

©

A Facebook-eseményből kiderül, hogy koncertek, sportolási lehetőség és kerekasztal-beszélgetések is lesznek az idei Pont Ott Partin, amelynek a helyszíne a Rio Budapest lesz (1117 Budapest, Hengermalom út 133.) a ponthatárhúzás napján, vagyis július 25-én délután háromtól.

A hivatalos leírásból egyelőre csak az derül ki, hogy Garami Gábor lesz a házigazda, ám a Hősök Facebook-oldalán elérhető koncertnaptárból az is kiderül, hogy ők biztosan fellépnek majd a Pont Ott Partin.

A vidéki egyetemvárosokban is tartanak majd ponthatárváró bulikat, ezekről itt olvashattok:

Megvan az első Pont Ott Parti programja

Lassan kiderül, hol tartanak Pont Ott Partit július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzásának napján. A 2018-as felvételi ponthatárhúzását a zalaegerszegiek is egy Pont Ott Partin várhatják. Július 25-én, szerdán 18 órától a várják a felvételizőket Zalaegerszegen, a BGE campusán. A szabadtéri programok között szerepel rodeó bika, élőcsocsó, darts, foci, szumó, söprögető.

Ilyen lesz az idei Pont Ott Parti: megvan a pécsi helyszín

Pécsen is lesz Pont Ott Parti, a Széchenyi téren várhatjátok július 25-én a 2018-as felvételi ponthatárait. A pécsiek a Széchenyi téren várhatják a 2018-as felvételi ponthatárait július 25-én - a ponthatárhúzás után a Club Fashion (Breuer Marcell Sétány 2., Tudásközpont mellett) nevű szórakozóhelyen lesz afterparty.